Willemien W'eetwaar is een concept van Willemien Bouman. Ik ben Foodprofessional en als voedingskundige (lees: Diëtiste, specialisatie Voeding & Management) actief in het geven van voedseleducatie, voedingsadvies en kooklessen. Tijdens de Nederlandse Coeliakie dag 2023, ben ik ook dit jaar weer aanwezig op de stand van Real Flavours voor de praktische implementatie van voedingsadviezen,  kooktips en receptentips. Natuurlijk valt er ook te proeven!

Vragen van Foodprofessionals werkzaam in de horeca, hotellerie en foodretail kijk ik naar uit te kunnen  beantwoorden. Als ervaren retailer van een voedingsspecialiteitenwinkel, te weten een combinatie van horeca, openkeuken, eigen productie, aanschuiftafels en dieetwinkel denk ik, als conceptconsultant, graag mee in smaakvolle en veilige oplossingen op voedingsgebied. Passend bij uw onderneming, zodat u uw klanten nog beter van dienst kunt zijn. 

Ik hoop je te ontmoeten in Vianen tussen 10.00-14.00 uur.

Warme groet, Willemien

Locatie

Locatie
Van der Valk
Prins Bernhardstraat 75
4132 XE Vianen
Utrecht

Contact

Proeflokaal Natuurlijk eten

puur@proeflokaalnatuurlijketen.nl

06-81970729

www.proeflokaalnatuurlijketen.nl

Bellweg 46
4104 BJ Culemborg

Details

Naam event
Proeflokaal Natuurlijk eten is aanwezig op de Nederlandse Coeliakiedag
Datum
za 15 april 2023 10:00 – 14:00
Locatie
Van der Valk
Prins Bernhardstraat 75
4132 XE Vianen
Utrecht
Thema
Gezonde Leefstijl, De makers van ons voedsel
Doelgroep
Consumenten, Kinderen, Professionals, Studenten

Aan agenda toevoegen

Proeflokaal Natuurlijk eten

Proeflokaal en educatieruimte, waar wij elkaar inspireren ons volgens vier seizoenen te voeden, naar het ritme van de natuur ingrediënten te kiezen, ons voedsel te bereiden, met aandacht te eten, bewuster en gezonder te leven, waardoor we intenser genieten. Waar we alle zintuigen inzetten: kijken, voelen, ruiken, proeven en luisteren... Waar we ons prikkelen om persoonlijk te verbinden met de kracht van de natuur. Door middel van kookworkshops, kookactiviteiten en masterclasses hoop ik jou te enthousiasmeren en mijn kennis en expertise te delen, hoe op natuurlijke wijze te koken met zoveel mogelijk lokale ingrediënten van het seizoen. Ben jij geïnteresseerd of nieuwsgierig geworden? Bel mij gerust,                                                                                                        Ik vertel graag wat ik jou, jouw bedrijf, collega's of leerlingen kan bieden. Good Food is Mood Food!