In een tijd dat de melkveehouderij in woelig vaarwater verkeerd met de discussie over stikstof Rapport Remkes, einde van de derogatie en een nieuwe kaderrichtlijn water in aantocht, biedt de Dutch Dairy Challenge kansen voor de toekomst. Deze innovatie-aanjager daagt melkveehouders en ketenpartners uit om te werken aan hun eigen innovatie of vernieuwing voor de verdere verduurzaming van de Nederlandse melkveehouderij. Zeker nu kunnen praktijkinnovaties oplossingen bieden voor de complexe vraagstukken. De acht geselecteerde ondernemers kunnen rekenen op een 100 dagen traject waarin ze worden begeleid door een professionele coach en een studententeam. Dit vormt tevens een kans om eigen opleidingen en nieuw netwerk aan te boren. Kortom, een nieuw perspectief in turbulente tijd. 

Innovatief idee
In 100 dagen van een innovatief maar nog ruw idee, naar een strak plan met groeipotentie.
Dat is waar het om draait tijdens het DDC-innovatieprogramma. Een plan waarmee jij als melkveehouder jouw bedrijf naar een volgend niveau kunt tillen en de sector nog verder verduurzaamt. Uit alle inzendingen worden 8 ideeën geselecteerd voor deelname aan het programma.
Meer informatie? Kijk op www.dutchdairychallenge.nl!

Imagro

Imagro ontwikkelt en realiseert ideeën en oplossingen die de kennis, houding of het gedrag van jouw doelgroep in de gewenste richting sturen. Dat is wat het hart van onze communicatieadviseurs, projectmanagers en creatievelingen sneller doet kloppen. Denk aan een passende strategie, scherpe visie, nieuw verdienmodel, uitdagende marketing- en communicatieaanpak, creatief concept, online marketing, merkwaardige designs en activatie. Als het maar impact heeft! Imagro werkt niet vóór maar mét klanten, die actief zijn in de agrifood en leefomgeving. Samen met allerlei bijzondere organisaties werken we aan nieuwe perspectieven voor een duurzamere, mooiere en aangenamere leefomgeving. Denk aan grotere corporate organisaties, mkb-bedrijven, ngo 's, non-profit organisaties, onderwijsinstellingen, onderzoeksbedrijven en hogere en lagere (semi)-overheden. Daar zijn we keitrots op.