Op donderdag 10 oktober is het weer Nationale Groente- en Fruitdag. 

Het hoofddoel van deze dag is om groenten en fruit in de spotlights te zetten. Wij willen laten zien wat Nederland aan groenten en fruit te bieden heeft. Ook willen we benadrukken dat we er met zijn allen nog veel meer van kunnen eten. Groenten en fruit hebben namelijk vele positieve effecten als het gaat om gezondheid en duurzaamheid. Tot slot willen wij consumenten inspiratie bieden hóe zij dit kunnen doen.

Wil jij ook stilstaan bij de Nationale Groente- en Fruitdag? Maak dan gebruik van de handige toolbox. De toolbox bevat verschillende materialen, waaronder flyers, banners en social media content. De toolbox biedt praktische hulpmiddelen en inspiratie om het eten van groenten en fruit op een leuke en impactvolle manier onder de aandacht te brengen. Help jij ook mee met het delen van de boodschap op Nationale Groente- en Fruitdag?

Download hier de materialen van de toolbox.

Locatie

Locatie
Online

Details

Naam event
Nationale Groente- en Fruitdag
Datum
do 10 oktober 2024
Locatie
Online
Thema
Gezonde Leefstijl
Doelgroep
Consumenten, Kinderen, Professionals, Studenten

Aan agenda toevoegen

GroentenFruit Huis

GroentenFruit Huis is de organisatie die spreekt met één stem namens de groente- en fruitsector. Op donderdag 10 oktober 2024 organiseren wij de Nationale Groente- en Fruitdag. Op deze dag willen we heel Nederland inspireren om groenten en fruit te eten.