De tweede editie van de Nationale Groente- en Fruitdag komt er aan! Op donderdag 14 oktober 2021 is het zover, midden in Dutch Food Week. Het Nationaal Actieplan Groenten en Fruit (NAGF) en Dutch Food Week werken dan ook volop samen als partners! 


Bert van Wanrooij (#DFW2021) & Robin van Schaik (NAGF) bekrachtigen de samenwerking.


Ga voor Kleur Break

Na een succesvolle eerste editie van de Nationale Groente- en Fruitdag tijdens #DFW2020 werkt het NAGF-team nu achter de schermen aan de tweede editie. Tijdens deze editie 'geven we kleur door' met de Ga voor Kleur Break’. Oftewel: een tussendoormoment rond 16:00 uur om extra groenten en fruit te eten. "Snack met groenten en fruit je middagdip eruit!" Doe je ook mee? Kijk voor meer informatie op nagf.nl of neem contact op met Robin van Schaik (vanschaik@nagf.nl). #ngfdag2021

De Week van Ons Eten

De Week van Ons Eten is de tweede week in oktober, van 5 t/m 12 oktober 2024, waarin we iederen bewust proberen te laten genieten van goed en gezond voedsel, want het smaakt beter als je weet wat je eet. Onze fantastische voedselsector en innovatie in alle schakels van de keten; alles over voedsel heeft een plek tijdens De Week van Ons Eten.  Wil je meer weten over de achtegrond, het bestuur en het projectteam? Lees dan snel "over ons"!