In 2018 vroeg Cosun Beet Company, toen nog Suiker Unie, Imagro om een roadmap voor de toekomst. Deze samenwerking moest leiden tot een nieuwe strategie, naam en huisstijl, maar vooral tot een stevige visie en gegronde ambitie. Sindsdien is er veel gebeurd...

Imagro mocht namelijk onder andere een uniek verzamelwerk van concept tot eindresultaat ontwikkelen. Dit is het Bright Beet Book geworden! Het bewijs van de eerder met Imagro ontwikkelde strategie van Cosun Beet Company. Dit naslagwerk is een vertaling van de biet in zijn natuurlijke habitat en geeft het gevoel van de biet in het veld.

Imagro

Imagro ontwikkelt en realiseert ideeën en oplossingen die de kennis, houding of het gedrag van jouw doelgroep in de gewenste richting sturen. Dat is wat het hart van onze communicatieadviseurs, projectmanagers en creatievelingen sneller doet kloppen. Denk aan een passende strategie, scherpe visie, nieuw verdienmodel, uitdagende marketing- en communicatieaanpak, creatief concept, online marketing, merkwaardige designs en activatie. Als het maar impact heeft! Imagro werkt niet vóór maar mét klanten, die actief zijn in de agrifood en leefomgeving. Samen met allerlei bijzondere organisaties werken we aan nieuwe perspectieven voor een duurzamere, mooiere en aangenamere leefomgeving. Denk aan grotere corporate organisaties, mkb-bedrijven, ngo 's, non-profit organisaties, onderwijsinstellingen, onderzoeksbedrijven en hogere en lagere (semi)-overheden. Daar zijn we keitrots op.