Landwinkel Exloo

Exloo, Drenthe

Over Landwinkel Exloo

Exloo staat bekend vanwege de bossen, heidevelden en de talloze wandel- en fietsroutes. Deze lopen voornamelijk door de kern van het dorp, maar u hoeft maar 500 meter van de route af te wijken en u vindt Landwinkel Exloo, gelegen op het scharrelkippenbedrijf van Thale en Marlous Hulshof. De bruine legkippen die de stallen van familie Hulshof bevolken zorgen iedere dag weer voor heerlijke, verse eitjes.

De eieren worden verkocht aan de lokale horeca, supermarkten en rechtstreeks aan de consument. Op het erf ziet u aan de rechterkant de eierautomaat staan, altijd gevuld met dagverse eitjes. Kijkt u langs de eierautomaat het erf op, dan ziet u de pui van de Landwinkel al.

Als u eens een échte lekkernij wilt proeven dan is de ambachtelijk bereide advocaat, uiteraard gemaakt van de eigen eitjes, een aanrader. Verder vindt u in het schap van Landwinkel Exloo lekkere en unieke producten voor bij de borrel, smaakvolle kaas van verschillende boeren en (h)eerlijk varkens- en rundvlees. Ook hebben wij rijk gevulde delicatessenboxen en mooi opgemaakte streekmanden voor ieder budget verkrijgbaar. En wist u dat u zelfs voor het verzorgen van relatiegeschenken en kerstpakketten bij Landwinkel Exloo terecht kunt?

Kom kijken! Kom proeven! U komt toch ook? Wij zijn maandag t/m zaterdag geopend van 10:00-17:00!

Laatste berichten

Geen berichten gevonden.