FeedValid

Poederoijen, Gelderland

Over FeedValid

FeedValid is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige diervoederingrediënten voor mengvoeder-, aquafeed- en petfood klanten in Noord-West Europa.

FeedValid is onderdeel van Brokking Holding, een familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar actief is in de productie van en handel in agrarische grondstoffen. Het bedrijf verrijkt grondstoffen en bewerkt reststromen uit de levensmiddelenindustrie tot hoogwaardige en innovatieve diervoeder-ingrediënten.

Op een drietal eigen locaties in Nederland en Duitsland worden voormalige levensmiddelen (restproducten) van bakkerijen, koek- en chocoladefabrieken verwerkt tot kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. Producten zoals brood, koek en chocolade krijgen zo een nieuwe duurzame bestemming. De fabrieken in Poederoijen verrijken oliezaden, peulvruchten en granen, waardoor de benutting van de voedingsstoffen voor de dieren verbeterd wordt. Hierbij worden ook de lokaal beschikbare grondstoffen verrijkt.

FeedValid draagt hiermee bij aan een efficiëntere en duurzamere voedselproductie en voegt waarde toe aan de kwaliteit van het leven van dieren. Niet voor niets luidt het motto: Adding value for life.

Laatste berichten Alles bekijken