Ben jij klaar voor een avond die jouw gedachten laat gieren?! Wij hebben een interactieve workshop voor je in petto!

𝗛𝗲𝘁 𝘁𝗵𝗲𝗺𝗮 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝗮𝘃𝗼𝗻𝗱: ‘𝗕𝗿𝗮𝗻𝗱 𝗬𝗼𝘂𝗿𝘀𝗲𝗹𝗳’
Wat is jouw toegevoegde waarde ten opzichte van anderen? Hoe vertaal jij dit naar de buitenwereld? En is het beeld dat jij van jezelf hebt ook hoe collega’s, klanten of anderen in jouw omgeving naar je kijken? Een sterke positionering onderscheidt jou van anderen. Het is jouw persoonlijke kompas; om je scherp te houden en om een koers te varen die bij jou past.

Roger Engelberts van Imagro neemt je mee in zijn verhaal over branding en hoe je de vertaalslag kunt maken naar jouw persoonlijke brand.

We starten bij Imagro in Ottersum, sluiten af in Café Bij Koos en luiden zo samen Koningsnacht in met een glaasje Oranjebitter!

Ben jij erbij? Meld je dan uiterlijk maandag 17 april aan via community@agrifoodtechlandvancuijk.nl. Deelname is gratis!

Locatie

Locatie
Imagro
St.Janstraat 22
6595 AC Ottersum
Limburg

Details

Naam event
ME-N-U event: Brand Yourself!
Datum
wo 26 april 2023 19:30 – 21:30
Locatie
Imagro
St.Janstraat 22
6595 AC Ottersum
Limburg
Thema
Jong ondernemerschap
Doelgroep
Professionals, Studenten
Toegang
Toegang op basis van aanmelding

Aan agenda toevoegen

Imagro

Imagro ontwikkelt en realiseert ideeën en oplossingen die de kennis, houding of het gedrag van jouw doelgroep in de gewenste richting sturen. Dat is wat het hart van onze communicatieadviseurs, projectmanagers en creatievelingen sneller doet kloppen. Denk aan een passende strategie, scherpe visie, nieuw verdienmodel, uitdagende marketing- en communicatieaanpak, creatief concept, online marketing, merkwaardige designs en activatie. Als het maar impact heeft! Imagro werkt niet vóór maar mét klanten, die actief zijn in de agrifood en leefomgeving. Samen met allerlei bijzondere organisaties werken we aan nieuwe perspectieven voor een duurzamere, mooiere en aangenamere leefomgeving. Denk aan grotere corporate organisaties, mkb-bedrijven, ngo 's, non-profit organisaties, onderwijsinstellingen, onderzoeksbedrijven en hogere en lagere (semi)-overheden. Daar zijn we keitrots op.