In de maanden februari en maart laat Elegast cider het publiek, waaronder ook het horecanetwerk, kennis maken met Nederlandse cider. Dit in samenwerking met winkeleigenaren, restaurants en andere cidermakers.

Op zondag 3 maart kunnen beslissingmakers uit de horeca kostenloos aanschuiven voor de ciderproeverij die Elegast houdt bij restaurant Lutum. Lutum, voormalig 't Klooster, ging een interieurverandering door en gaat vanaf heden door als Lutum. 

En voor iedereen die zich afvraagt hoe de Nederlandse ciderscene tegenwoordig smaakt, kan komen naar de allereerste Cider Salon in Amsterdam op vrijdag 8 maart. Niet alleen Elegast, maar in totaal 12 Nederlandse ambachtelijke cidermakers zullen hun ciders schenken.

In februari en maart vinden er weer twee proeverijen plaats op de ciderij zelf en op de flagship-locatie van Elegast in Amsterdam, waar hun hele assortiment cider is te vinden.

Contact

Elegast cider

info@elegastcider.nl

+31 6 12 42 85 23

elegastcider.nl/

Langbroekerdijk B 14
3947 BB Langbroek
Utrecht

Elegast cider

Elegast maakt ambachtelijke cider van appels uit Nederlandse biologische hoogstamboomgaarden. We maken een natuurcider uit puur sap. Elegast oogst zelf, perst zelf, en bereikt door langzame gisting in de wintermaanden een unieke complexiteit in smaak. Vegan en glutenvrij, en zonder of met minimale toevoeging van sulfiet. Met onze cider geven we nieuw inkomen aan historische hoogstamboomgaarden vol natuurwaarden. Je kunt met ons mee op oogstdagen in het najaar. Gedurende het hele jaar kun je onze Wild, Barrel aged en Fruit Ciders bestellen in onze webshop of in één van de vele horecalocaties of winkels bij je in de buurt.