Ons erf is niet zomaar een erf. De Campus is een plek voor innovatie, waar we samen werken aan gezonde voeding, van een gezonde bodem uit een omgeving waar je van kan genieten. En dat doen we door de inzet van de nieuwste technologieën. Pixelfarming, autonome akkers, robots, AI en geprinte maaltijden zijn bij ons gebruikelijke onderwerpen. Bij dit innovatiecentrum staat ontwikkeling, verbinden en samenwerken centraal.

Een innovatiecentrum? Wat is dat nu eigenlijk? boerderij van de toekomst? Wat doen we dan precies? Wie zijn de future farmers? Ons erf is voor jullie geopend van 11.00 tot 15.30, ontdek wat er allemaal op de Campus plaatsvindt in het buitengebied van Almkerk.

 Je kunt gedurende onze open dag de walk-bioscoop in lopen! Of Robot One komen bekijken. Geniet optimaal van de leukste verhalen en duik de natuur in met een boek, mede mogelijk gemaakt door de bibliotheek Altena.

We ontvangen je graag op Campus Almkerk!

Locatie

Locatie
De Campus Almkerk
Laagt 16
4286 LV Almkerk
Noord-Brabant

Contact

Campus Almkerk

info@campusalmkerk.nl

085 0160728

campusalmkerk.nl/

Laagt 16
4286 LV Almkerk
Noord-Brabant

Details

Naam event
Ontmoet de boerderij van de toekomst!
Datum
za 12 oktober 2024 11:00 – 15:30
Locatie
De Campus Almkerk
Laagt 16
4286 LV Almkerk
Noord-Brabant
Thema
De toekomst van ons voedsel, De weg van ons voedsel, Gezonde Leefstijl
Doelgroep
Consumenten, Kinderen, Professionals, Studenten

Aan agenda toevoegen

Campus Almkerk

Campus Almkerk is een innovatiecentrum voor landbouw en duurzaamheid. Deze boerderij voorziet in een maatschappelijke behoefte waarin leefbaarheid, voedselproductie, als ook duurzaamheid en innovatie een belangrijke rol spelen. Wij investeren in activiteiten met een hoge maatschappelijke relevantie. Collectieve zelfvoorzienendheid speelt hierin een belangrijke rol.