Het partnernetwerk van Dutch Food Week breidt uit. We zijn enorm trots dat we Alfa Accountants en Adviseurs onze nieuwe supportpartner mogen noemen. Veel van de klanten van Alfa werken aan de voedselketen van de toekomst: één van de belangrijkste redenen voor Alfa om aan te sluiten bij #DFW2022.


Inmiddels heeft er een fotomoment plaatsgevonden met Hans de Bie (marktmanager Food & Agri bij Alfa) en Bert van Wanrooij (kartrekker van Dutch Food Week). Dutch Food Week deelt samen met haar partners het enthousiasme en de kennis en kunde van de foodsector met de samenleving. Daar willen we de gehele keten bij betrekken: van boeren en tuinders, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie tot retail, overheid, bedrijfsleven en wetenschappers. We laten zien hoe zij werken aan de productie, distributie en ontwikkeling van ons voedsel. 

De Week van Ons Eten

De Week van Ons Eten is de tweede week in oktober, van 5 t/m 12 oktober 2024, waarin we iederen bewust proberen te laten genieten van goed en gezond voedsel, want het smaakt beter als je weet wat je eet. Onze fantastische voedselsector en innovatie in alle schakels van de keten; alles over voedsel heeft een plek tijdens De Week van Ons Eten.  Wil je meer weten over de achtegrond, het bestuur en het projectteam? Lees dan snel "over ons"!