Goed eten in Brabant

Oisterwijk, Noord-Brabant

Over Goed eten in Brabant

Om Noord-Brabant nog meer op de kaart te zetten als trotse regio met een aansprekend VisitBrabant voedselaanbod draait het programma Goed eten in Brabant. Visit Brabant en ZLTO werken met ondersteuning van de provincie Noord-Brabant samen om bijzondere en vernieuwende foodconcepten, de Brabantse eetcultuur en duurzaam geproduceerde en streekgebonden producten onder de aandacht te brengen. Met elkaar willen we bezoekers uit Brabant en van verder weg inspireren om dit bijzondere aanbod te leren kennen en te genieten van de Brabantse gastvrijheid die ermee gepaard gaat. 


Enerzijds richt het programma zich op ondernemers die een landbouwonderneming combineren met een publieksfunctie waarbij zij bezoekers hun producten laten beleven. Zij worden getraind en geïnspireerd om dit verder te ontwikkelen. 

Anderzijds deelt VisitBrabant wat de provincie te bieden heeft met 24 Michelinsterren, een foodsector in de top van Europa en een rijke traditie als makers en bereiders van heerlijk en heerlijk eten. Ontdek het zelf: Goed eten, dat doe je in Noord-Brabant!

Laatste berichten

Geen berichten gevonden.