In mei en juni heb je de kans om de tuinen van Paleis Soestdijk op een unieke manier te ontdekken. Vanaf 18 mei vindt hier pop-up horecabeleving de Maaltuin plaats, een reizend restaurant dat sinds 2016 opent op bijzondere plekken als kastelen, paleizen, musea of botanische tuinen. De voorjaarseditie van De Maaltuin is dit jaar in de Kassen, op het landgoed van Paleis Soestdijk.

Bezoekers maken hier op culinaire wijze kennis met de verborgen en bijzondere verhalen van de koninklijke tuinen. De Maaltuin belooft een heerlijke avond uit te worden met lange eettafels in de kassen op het landgoed, 5-gangen diner, geïnspireerd door de omringende geschiedenis, sfeervollemuziek; een prikkelende en inspirerende beleving op een bijzondere locatie.

Met inspirerende verhalen en een heerlijk vijfgangen diner worden de schijnwerpers gezet op het beste dat ons land te bieden heeft.  Nederlandse innovaties zijn prachtige visitekaartjes in het buitenland, maar ook vliegwielen van onze eigen economie en aanjagers van duurzaamheid en verbinding.

Dagen: donderdag t/m zondag

Locatie

Locatie
De Maaltuin bij Paleis Soestdijk
Amsterdamsestraatweg 1
3744 AA Baarn
Utrecht

Details

Naam event
De Maaltuin 2023 | Paleis Soestdijk
Datum
do 18 – zo 21 mei 2023
Locatie
De Maaltuin bij Paleis Soestdijk
Amsterdamsestraatweg 1
3744 AA Baarn
Utrecht
Thema
Gezonde Leefstijl, De makers van ons voedsel, Voorkom verspilling van ons voedsel
Doelgroep
Consumenten, Kinderen, Professionals, Studenten

Aan agenda toevoegen

De Week van Ons Eten

De Week van Ons Eten is de tweede week in oktober, van 5 t/m 12 oktober 2024, waarin we iederen bewust proberen te laten genieten van goed en gezond voedsel, want het smaakt beter als je weet wat je eet. Onze fantastische voedselsector en innovatie in alle schakels van de keten; alles over voedsel heeft een plek tijdens De Week van Ons Eten.  Wil je meer weten over de achtegrond, het bestuur en het projectteam? Lees dan snel "over ons"!