In de Week voor de Gezonde Jeugd (8 t/m 16 juni 2024) organiseert Team Agro NL jaarlijks de BoerEnLunch voor jong en oud! Wil je ook picknicken op of rondom een agrarisch bedrijf bij jou in de buurt? Dan kun je je aanmelden bij één van de deelnemers, er zijn meestal meerdere deelnemers per provincie. Zij laten je graag zien hoe zij (h)eerlijk gezond, lekker en veilig voedsel produceren. Zij zijn trots op hun productie en willen dat graag op jou overbrengen. De deelnemende boeren gaan graag met je in gesprek en geven je een rondleiding over het erf. Kom eens kennis maken met voedselmakers van Nederland!

Wij boeren en boerinnen van Team Agro NL laten graag zien, proeven en beleven waar en hoe ons voedsel wordt geproduceerd. Iedereen is welkom op ons erf, wij laten je graag zien wat wij dagelijks doen!

Dit wordt georganiseerd in samenwerking met Zoek de Boer en Lokaalwijzer

Locatie

Locatie
Bij diverse boerenbedrijven

Details

Naam event
Boerenlunch
Datum
za 8 – zo 16 juni 2024
Locatie
Bij diverse boerenbedrijven
Thema
Gezonde Leefstijl, De makers van ons voedsel
Doelgroep
Consumenten, Kinderen
Toegang
Elk bedrijf vraagt een vergoeding voor de lunch, dit kan per bedrijf verschillen

Aan agenda toevoegen

Team Agro NL

Team Agro NL bestaat uit boeren en boerinnen uit diverse sectoren die hun krachten hebben gebundeld. Samen met bestaande pr-initiatieven en organisaties promoten zij de Nederlandse land- en tuinbouw.   Team Agro NL is uniek omdat voor het eerst alle type landbouwsectoren en alle type boeren de handen ineen hebben geslagen. Gangbare boeren, biologische boeren, natuurboeren, veehouders, akkerbouwers, tuinders en telers trekken voortaan gezamenlijk op. Volg ons op social media: facebook, twitter, LinkedIn en Instagram