Wat vind jij van vleesconsumptie?
Wageningen University & Research (WUR), Voedselraad en Stingerbol werken samen in een bijzondere verbinding van wetenschap en entertainment genaamd “FoodDates”. In een relaxte en veilige datingsetting praten tafelgasten over het eten van wel, geen of weinig vlees en hun verschillen daarin.

Uniek onderzoek FoodDates.
Aan de opzet van FoodDates wordt onderzoek gekoppeld. Het eerste deel van de avond praten de deelnemers in kleine groepjes over vlees. Deze gesprekken worden niet alleen als input gebruikt voor de dategesprekken daarna, maar ook voor het promotieonderzoek van WUR’s promovenda Yolie Michielsen. Zo vullen twee methoden met hetzelfde doel elkaar aan.

Interactief
Per keer gaan twee date-tafelgasten aan tafel in gesprek over hun verschillende opvattingen over het eten van vlees. Kunnen zij naar elkaar luisteren of polariseert het?
Op basis van het gesprek bepaalt het publiek of zij letterlijk en figuurlijk ten opzichte van elkaar opschuiven. Komen de tafelgasten dichter tot elkaar?
Moderator Emina Zorlak zorgt voor een goed en spannend verloop.

Meedoen?
Vind je voedsel belangrijk? Durf jij je mening te geven? Doe mee aan het WUR-onderzoek en maak kans om aan tafel te gaan voor een echte FoodDates beleving…

Aanmelden om aanwezig te zijn (beperkt aantal plaatsen)
Dit kan via https://forms.gle/8hswHCYfMkByToAH7
Meer informatie: www.stingerbol.nl

Bijlagen

Locatie

Locatie
Stingerbol Ede, nabij station Ede Wageningen
Gelderland

Contact

Stingerbol

info@stingerbol.nl

0651103293

www.stingerbol.nl

Buurtmeesterweg 11
6711 HL Ede
Gelderland

Details

Naam event
Fooddates
Datum
do 3 oktober 2024 19:00 – 23:00
Locatie
Stingerbol Ede, nabij station Ede Wageningen
Gelderland
Thema
De toekomst van ons voedsel
Doelgroep
Consumenten, Professionals, Studenten
Toegang
aanmelden

Aan agenda toevoegen

Stingerbol

De Stingerbol is een uniek bolwerk voor kunst, cultuur, food, business en educatie. De Stingerbol toont en stimuleert nieuwe ontwikkelingen en verbindingen tussen kunst, food, duurzaamheid en welzijn, waardoor bezoekers en medewerkers gelukkiger worden.