Weet jij hoe de toekomst van de supermarkt eruitziet?
Dutch Food Week vraagt deze weken de ondernemende en innovatieve student om hierover mee te praten. We dagen hen uit tijdens de Future Food Challenge, om in kleine groepjes hun visie en ideeën uit te werken in een presentatie. In samenwerking met onze educatiepartners: Aeres, HAS Hogeschool en Van Hall Larenstein, worden de studenten aangespoord mee te doen. Belangrijk, vinden wij. Want zij zijn Dé toekomst.

Hoe kijken zij aan tegen de ‘beleving’ van de supermarkt. En hoe denken zij over het boodschappen doen van de toekomst? Waar denken zij dat de mogelijkheden liggen en wie weet zien we hun idee straks wel in de praktijk.

Naast een gesprek met een supermarkt ondernemer, biedt Dutch Food Week begeleiding en een leuke prijs voor de drie beste ideeën. De inschrijving sluit 23 maart, en de prijsuitreiking volgt eind april. Meer informatie volgt uiteraard op onze website en social media.

Voor vragen of inschrijvingen kan men contact opnemen met Liesbeth Bonder : lbonder@dutchfoodweek.nl

De Week van Ons Eten

De Week van Ons Eten is de tweede week in oktober, van 5 t/m 12 oktober 2024, waarin we iederen bewust proberen te laten genieten van goed en gezond voedsel, want het smaakt beter als je weet wat je eet. Onze fantastische voedselsector en innovatie in alle schakels van de keten; alles over voedsel heeft een plek tijdens De Week van Ons Eten.  Wil je meer weten over de achtegrond, het bestuur en het projectteam? Lees dan snel "over ons"!