Dit jaar is Cosun leadpartner van Dutch Food Week. Samen brengen we de positieve kracht van ons voedsel in beeld. 

Voeding, voedselproductie en innovatie staan centraal tijdens tijdens #DFW2022. Deze thema’s sluiten goed aan bij Cosun en haar strategie, namelijk het produceren van voeding en voedingsingrediënten en hierin continu blijven innoveren. Door zich als partner te verbinden, kan Cosun een inkijkje geven in haar activiteiten van grond tot mond én dragen we bij aan dialoog over complexere thema’s zoals de footprint van ons voedsel. 

Dutch Food Week vindt dit jaar plaats van 8 t/m 15 oktober 2022. We kijken ernaar uit samen met onze telers en partners te laten zien hoe we samen werken aan de productie en ontwikkeling van ons voedsel. 

De Week van Ons Eten

De Week van Ons Eten is de tweede week in oktober, van 5 t/m 12 oktober 2024, waarin we iederen bewust proberen te laten genieten van goed en gezond voedsel, want het smaakt beter als je weet wat je eet. Onze fantastische voedselsector en innovatie in alle schakels van de keten; alles over voedsel heeft een plek tijdens De Week van Ons Eten.  Wil je meer weten over de achtegrond, het bestuur en het projectteam? Lees dan snel "over ons"!