👉Reserveer alvast 8 oktober in je agenda, want dan zal Binnenstad Culemborg helemaal in het teken staan van een gezonde levensstijl met sportclinics, demonstraties, proeverijen, educatie en meer leuks voor jong en oud.


👉Van 8-15 oktober brengen we de positieve kracht van ons voedsel in beeld. Samen met producenten, inspirerende foodondernemers, horeca zetten we gezond eten, duurzaamheid in de keten en goed leven in de spotlights in samenwerking met de Dutch Food Week.

Hou de pagina @sportinculemborg en ons in de gaten voor meer informatie- want dat volgt snel!

#DFW2022 #DFWculemborg #Gezondensportiefculemborg

Feeltastic

Op de persoon afgestemde adviezen vormen de basis voor een goede gezondheid. Er is niets belangrijker dan gezondheid en dat begint bij jezelf. Ik wil mensen helpen in de zoektocht naar een gezonde leefstijl die past bij een lichaam en leven. Dit doe ik door middel van orthomoleculaire adviezen, ik kijk naar de darmgezondheid en doe een health check. Beweging of bewegingsadvies is een belangrijk onderdeel om je vitaal en energiek te voelen. Ik zie orthomoleculaire geneeskunde en darmgezondheid als een aanvulling op reguliere geneeskunde en werk dan ook graag samen met jouw (huis)arts.