Noorbeek op de Kaart

Noorbeek, Limburg

Over Noorbeek op de Kaart

Noorbeek op de Kaart staat in het teken van al het lekkers van dichtbij. Dit culinaire evenement vindt plaats op Hoeve de Peul in Noorbeek. Deze hoeve werd gebouwd in 1684 en hier verbouwde generaties voedsel voor de lokale gemeenschap.
In de afgelopen jaren zijn we steeds meer voedsel van ver gaan halen, terwijl de streek ruim voldoende te bieden heeft. Tijdens Noorbeek op de Kaart laten we onze gasten proeven van al het lekkers dat het dorp en haar omgeving te bieden heeft. Met lokale wijnen, Noorbeekse delicatessen en de typische Zuid-Limburgse gastvrijheid worden onze gasten gedurende een middag of een avond in de watten gelegd.
Noorbeek op de Kaart wil samen met ondernemers, verenigingen en betrokkenen zorgen voor toekomstbestendig, gezond en lekker voedsel in en rond het dorp.
Noorbeek op de Kaart is een samenwerking tussen de vrienden Christophe de Warrimont en Patriek Doelen, die elkaar kennen van de gezamelijke tijd op de Hoge Hotelschool Maastricht en hun carrière beide in het teken hebben staan van lokale, transparante voedselketens en kwalitatieve producten & gewassen.

Laatste berichten Alles bekijken