't Mortelke

Valkenswaard, Noord-Brabant

Over 't Mortelke

't Mortelke is een Natuur-inclusief landbouwbedrijf van 3 hectare in Borkel (gemeente Valkenswaard). We hebben een voedselbos, meerjarige groente- en bloementuin. In 2019 hebben we het ontwerp gemaakt en is de aanleg van het voedselbos begonnen. Onze missie is mensen verbinden met de natuur door voedsel. We laten zien hoe de natuur en voedsel met elkaar samenhangen en elkaar versterken, door natuur-inclusief voedsel te produceren op een gezonde bodem.

We hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in eetbare wilde planten (onkruiden), meerjarige (vergeten) groenten, eetbare bloemen en voedselbos producten. We hebben daardoor een uniek assortiment met eetbare planten van over de hele wereld wat we met veel maatwerk aanbieden aan restaurants in de regio Eindhoven en omstreken. Ook bieden we een 't Mortelke pakket met wekelijks gezonde groenten en voedselbosproducten aan consumenten in de regio. Allemaal via onze webshop. 

Om onze missie te bereiken, geven we geven ook rondleidingen en organiseren we workshops, zoals een workshop ‘Voedselbos in eigen tuin’ en een ‘Pluk & Proefwandeling door het voedselbos’. Ook kun je ons voedselbos beleven tijdens jouw event of workshop door een van onze verhuurlocaties buiten of binnen waar jij jouw eigen bijeenkomst op een unieke plek kan organiseren.

Meer weten?  Kijk op www.hetmortelke.nl of stuur ons een mailtje naar info@hetmortelke.nl

Groetjes,
Kyara en Carlyn

Laatste berichten

Geen berichten gevonden.