Wereld van Zeewier
Hellevoetsluis, Zuid-Holland
Volgers 6 resultaten
-
De Week van Ons Eten
De Week van Ons Eten is de tweede week in oktober, van 5 t/m 12 oktober 2024, waarin we iederen bewust proberen te laten genieten van goed en gezond voedsel, want het smaakt beter als je weet wat je eet. Onze fantastische voedselsector en innovatie in alle schakels van de keten; alles over voedsel heeft een plek tijdens De Week van Ons Eten. Wil je meer weten over de achtegrond, het bestuur en het projectteam? Lees dan snel "over ons"!
29 volgers
-
De Kookhoek
De Kookhoek is een platform over eten&koken voor kinderen. De Kookhoek maakt kookvideo’s en kookboeken voor jong en oud. Kinderen én hun ouders, broer, zus, vriend, tante of meester steken hun handen uit de mouwen en maken de lekkerste gerechten. Door de unieke combinatie van verhalen, achtergrondinformatie en recepten leer je niet alleen hoe je gerechten kunt maken, maar ook waar de ingrediënten vandaan komen. Want hoe groeit een appel, waar vind je bloemkool en hoe wordt kaas gemaakt? Met De Kookhoek wordt koken leuk, leerzaam én lekker.
2 volgers
-
Beemster Food Week
De vruchtbare grond in De Beemster, met een specifieke zilte smaak, zorgt ervoor dat er (h)eerlijke streekproducten verbouwd en gemaakt kunnen worden. Deze willen we graag tijdens de Beemster Food Week aan de bezoekers laten zien en proeven. In samenwerking met gemeente Beemster & Purmerend, Beemster ondernemers en VISIT Beemster zetten we de Beemster Streekproducten op de kaart. ONTDEK de parels van De Beemster PROEF de liefde en passie GENIET van de (h)eerlijke smaken BELEEF De Beemster Streekproducten
6 volgers
-
Lentiz | LIFE mbo college
Om jonge mensen al vroeg bewust te maken van de innovatieve thema’s van deze tijd; duurzaamheid, circulaire economie en gezondheid zoeken wij de verbinding met het bedrijfsleven. Zij ontmoeten met opdrachten de verschillende foodbedrijven uit de regio, dit geeft ze inspiratie in hun toekomstige werk- en baankeuze, ze leren relevante kennis en ontwikkelen vaardigheden om te werken aan een duurzame samenleving. Ik ben als practor (onderzoekfacilitator, tussenschakel tussen bedrijven en onderwijs) werkzaam in de Food Innovation Academy in Vlaardingen, waar Lentiz | MBO LIFE College aan verbonden is.
1 volger
-
KNS
Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) is de branchevereniging voor de ambachtelijke slager in Nederland. Wij werken aan een professionele en toekomstbestendige slagersbranche waarin de slager succesvol kan zijn als ondernemer, werkgever en vakman.
0 volgers