Mojo Maté won op 16 februari 2023 de KickStartShow. Lars Kranenburg en David Damman hebben een frisse craft soda op de markt gezet bestaand uit fair-trade biologische bladeren. De mannen uit Amsterdam zitten ondertussen niet stil.

Lars: "Mojo Maté is sinds deze maand een bio-gecertificeerd bedrijf! Al sinds de start van Mojo Maté vorig jaar hebben David en ik één motto: als we het doen, doen we het goed. Zo gebruiken we alleen biologische, fair-trade maté bladeren en sourcen we onze andere grondstoffen ook biologisch. Dat is duurder en lastiger verkrijgbaar, maar we vinden het wel belangrijk. We geloven dat als je er goede ingrediënten in stopt, je er ook goede energie uit krijgt. En bij Mojo Maté is dat letterlijk zo ;)

We kiezen bewust voor een receptuur die 100% uit de natuur komt met 0% troep. We vinden het als jong bedrijf - anno 2023 - eigenlijk ook niet meer dan normaal om op deze manier drankjes te maken.

Sinds kort mogen we op onze Mojo Maté Original dan ook officieel het Skal Biocontrole keurmerk voeren! Maakt de Mojo’s misschien wel nóg lekkerder."

Daarnaast zijn ze een samenwerking aangegaan met de een mooie keten waarvan Dutch Food Week TV eind maart een commercial zal maken. 

De Week van Ons Eten

De Week van Ons Eten is de tweede week in oktober, van 5 t/m 12 oktober 2024, waarin we iederen bewust proberen te laten genieten van goed en gezond voedsel, want het smaakt beter als je weet wat je eet. Onze fantastische voedselsector en innovatie in alle schakels van de keten; alles over voedsel heeft een plek tijdens De Week van Ons Eten.  Wil je meer weten over de achtegrond, het bestuur en het projectteam? Lees dan snel "over ons"!