Ons voedselsysteem staat onder grote druk! Het effecht van jarenlange massaconsumptie op onder meer het klimaat, grondstoffen en andere natuurlijke bronnen wordt steeds meer zichtbaar.

Food Technology brengt de werelden van food, beverage en technologie bij elkaar om samen te werken aan een efficiënt, effectiever, veiliger en duurzaam voedselsysteem.

Locatie

Locatie
Brabanthallen
Diezekade 1
5222 AK 's Hertogenbosch
Noord-Brabant

Details

Naam event
Food Technology 2023
Datum
wo 12 – do 13 april 2023
Locatie
Brabanthallen
Diezekade 1
5222 AK 's Hertogenbosch
Noord-Brabant
Thema
De toekomst van ons voedsel
Doelgroep
Professionals
Toegang
registreer uw gratis bezoek

Aan agenda toevoegen

AgriFood Capital

Wij zijn de makers van het voedsel van vandaag en morgen AgriFood Capital is het samenwerkingsverband van bedrijven, kennisinstellingen en overheden in de regio Noordoost-Brabant. Voedselmakers die geloven dat de manier waarop we vandaag voedsel maken en eten, het verschil maakt voor morgen. Samen werken we aan de slimste en duurzaamste voedselketens van boer tot bord. Deze voedselketens zijn precies, circulair, waardevol en verbonden. Wat bieden we? Wij helpen voedselmakers om vernieuwender te zijn en meer impact te maken met: - Expertise, netwerk en (toegang tot) kapitaal. - Programma’s, projecten en netwerk-activiteiten gericht op ondernemen, innoveren, leren en samenwerken in agrifood. - Inspirerende cases en voorbeelden die laten zien dat het wérkt. Noordoost-Brabant Dat doen we vanuit Noordoost-Brabant, een regio met een rijke traditie in voedsel maken.  Met uitblinkers in agrifood, hightech en logistiek.  Een regio waar dromers, durvers en doeners van niets iets maken en daar samen de schouders onder zetten. Innovatie vinden we hier heel logisch omdat we elkaar steeds blijven uitdagen. En dat alles willen we graag delen met de rest van de wereld.