Deze dag presenteren negen melkveehouders én twee studententeams (van de alliantie TU/e, WUR, UU en UMC Utrecht) hun plannen voor jury en publiek. Het is een informeel event met inspirerende presentaties, jurygesprekken en tussen de presentaties door een overheerlijke boerenlunch op een unieke locatie in het hart van Nederland. Tijdens de lunch en na afloop bij de borrel is er voldoende gelegenheid om de melkveehouders en andere collega's uit de sector te ontmoeten.

Programma
10.30 - 11.00 uur - Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers
11.00 - 12.30 uur - Opening, presentaties en jurygesprekken met melkveehouders en studententeams
12.30 - 13.15 uur - Boerenlunch
13.15 - 14.00 uur - Presentaties en jurygesprekken met melkveehouders
14.00 - 14.30 uur - Juryberaad (en start borrel)
14.30 - 15.00 uur - Bekendmaking jurywinnaars- en publieksprijs
15.00 - 16.00 uur - Tijd voor oranje bubbels en babbels

Locatie
Boerderij de Boerinn
Mijzijde 6
3471 GM Kamerik (Utrecht)

Wil je hier bij zijn?
Laat je gegevens achter in het formulier op de website van DDC. Na aanmelding ontvang je per mail uiteraard meer informatie over het programma.

Locatie

Locatie
Boerderij De Boerinn
Mijzijde 6
3471 GM Kamerik
Utrecht

Details

Naam event
Finale event Dutch Dairy Challenge 2023
Datum
do 11 mei 2023 10:30 – 16:00
Locatie
Boerderij De Boerinn
Mijzijde 6
3471 GM Kamerik
Utrecht
Thema
De toekomst van ons voedsel, De makers van ons voedsel
Doelgroep
Consumenten, Professionals, Studenten
Toegang
Toegang via aanmelding

Aan agenda toevoegen

Imagro

Imagro ontwikkelt en realiseert ideeën en oplossingen die de kennis, houding of het gedrag van jouw doelgroep in de gewenste richting sturen. Dat is wat het hart van onze communicatieadviseurs, projectmanagers en creatievelingen sneller doet kloppen. Denk aan een passende strategie, scherpe visie, nieuw verdienmodel, uitdagende marketing- en communicatieaanpak, creatief concept, online marketing, merkwaardige designs en activatie. Als het maar impact heeft! Imagro werkt niet vóór maar mét klanten, die actief zijn in de agrifood en leefomgeving. Samen met allerlei bijzondere organisaties werken we aan nieuwe perspectieven voor een duurzamere, mooiere en aangenamere leefomgeving. Denk aan grotere corporate organisaties, mkb-bedrijven, ngo 's, non-profit organisaties, onderwijsinstellingen, onderzoeksbedrijven en hogere en lagere (semi)-overheden. Daar zijn we keitrots op.