Deze dag presenteren negen melkveehouders én twee studententeams (van de alliantie TU/e, WUR, UU en UMC Utrecht) hun plannen voor jury en publiek. Het is een informeel event met inspirerende presentaties, jurygesprekken en tussen de presentaties door een overheerlijke boerenlunch op een unieke locatie in het hart van Nederland. Tijdens de lunch en na afloop bij de borrel is er voldoende gelegenheid om de melkveehouders en andere collega's uit de sector te ontmoeten.

Programma
10.30 - 11.00 uur - Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers
11.00 - 12.30 uur - Opening, presentaties en jurygesprekken met melkveehouders en studententeams
12.30 - 13.15 uur - Boerenlunch
13.15 - 14.00 uur - Presentaties en jurygesprekken met melkveehouders
14.00 - 14.30 uur - Juryberaad (en start borrel)
14.30 - 15.00 uur - Bekendmaking jurywinnaars- en publieksprijs
15.00 - 16.00 uur - Tijd voor oranje bubbels en babbels

Locatie
Boerderij de Boerinn
Mijzijde 6
3471 GM Kamerik (Utrecht)

Wil je hier bij zijn?
Laat je gegevens achter in het formulier op de website van DDC. Na aanmelding ontvang je per mail uiteraard meer informatie over het programma.

Locatie

Locatie
Boerderij De Boerinn
Mijzijde 6
3471 GM Kamerik
Utrecht

Details

Naam event
Finale event Dutch Dairy Challenge 2023
Datum
do 11 mei 2023 10:30 – 16:00
Locatie
Boerderij De Boerinn
Mijzijde 6
3471 GM Kamerik
Utrecht
Thema
De toekomst van ons voedsel, De makers van ons voedsel
Doelgroep
Consumenten, Professionals, Studenten
Toegang
Toegang via aanmelding

Aan agenda toevoegen

Imagro

Imagro houdt zich bezig met bedenken en effectief implementeren van oplossingen voor maatschappelijke, strategische en communicatievraagstukken. Niet door plannen te maken, maar door aan te pakken: we bouwen bruggen, creëren beweging, zien uitdagingen in onze samenleving als innovatiekansen en koppelen strategie aan creatie. Oftewel, laten zien dat (en hoe) het wél kan. In onze visie vormen bedrijven de sleutel tot het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Dat is wat we bedoelen met kansen creëren en... Nieuwe perspectieven. Daar gaat het hart van onze adviseurs, creatievelingen en online experts sneller van kloppen. Net als onze opdrachtgevers en partners geloven wij dat een betere wereld binnen handbereik is. Een wereld waarin we voedsel duurzamer produceren, mensen gezondere keuzes helpen maken en een leefomgeving creëren die inspireert en verbindt. Een wereld die we beter willen achterlaten. Netto positief. Minder slecht is voor ons simpelweg niet goed genoeg. Imagro brengt deze duurzame toekomst integraal dichterbij, door nieuwe perspectieven te ontwikkelen op Agri, Horti, Food, en Leefomgeving. Daarmee voeden we de vooruitgang.