Wij zijn bij FC LOKAAL altijd bezig nieuwe producten te ontwikkelen. Daarbij geven we de consument graag inspraak in wat er in de schappen komt. We hebben nu drie hele toffe nieuwe producten ontwikkeld, en zijn erg benieuwd wat jullie, de consumenten, hiervan vinden.

Dus: kom langs in Natural Pavilion op donderdag 20 juli aanstaande en proef een splinternieuwe ontbijtkoek, plantaardige melk en lekkere brosse crackers. Met jullie feedback kunnen wij dan weer aan de slag om de producten nog lekkerder te maken.

Locatie

Locatie
Natural Pavilion
Arboretum West 98
1325 WB Almere
Flevoland

Details

Naam event
Proeverij nieuwe FC LOKAAL producten
Datum
do 20 juli 2023 10:00 – 16:00
Locatie
Natural Pavilion
Arboretum West 98
1325 WB Almere
Flevoland
Thema
De toekomst van ons voedsel, Gezonde Leefstijl
Doelgroep
Consumenten
Toegang
Gratis

Aan agenda toevoegen

FlevoCampus

n januari 2017 is de Flevo Campus geopend: dé wetenschappelijke verzamelplek voor innovaties op het gebied van stedelijke voedselvraagstukken voor de toekomst. Onder het dak van de Flevo Campus brengt Almere studenten, onderzoekers en bedrijven samen om te onderzoeken en te testen hoe we voedselvoorziening in groeiende steden kunnen veranderen en vernieuwen. Flevo Campus is een samenwerkingsverband tussen Aeres Hogeschool Almere, Amsterdam Institute for Advanced Metropolitan Solutions (AMS Institute), de Gemeente Almere en de Provincie Flevoland. De stad zelf, maar ook de daaromheen liggende regio speelt daarin een belangrijke rol. Almere met de ligging op het snijvlak van de metropoolregio Amsterdam aan de westkant en het agrarische productielandschap van Flevoland aan de oost- en noordkant is de plek waar deze samenwerking goed getoond maar vooral ook getest kan worden. De Flevo Campus is daarbij de verbinder tussen onderzoek, onderwijs en ondernemen, om te komen tot nieuwe slimme ontwikkelingen