Winterrondleiding

Op zaterdag 17 februari organiseren we een winterrondleiding bij Oogstwold Gastronomisch Voedselbos met aansluitend een bospizzapunt uit de houtoven. 

We nemen je mee door het voedselbos en laten je zien én proeven wat het bos in de winter heeft te bieden. Daarna is het tijd om je op te warmen aan onze Jøtel in de kas of buiten aan de houtoven. En terwijl wij wat lekkers in schenken en bakken kun jij nog al je vragen aan ons kwijt of natuurlijk gewoon lekker ontspannen en genieten bij een knisperend vuurtje!

We starten om 13 uur en sluiten af rond 15.30 uur

Kosten: €29,50,- pp (dit is inclusief welkomstdrankje, rondleiding, bospizzapunt en drankje).

Tickets enkel vooraf en online beschikbaar via de onderstaande ticketlink.

Locatie

Locatie
Oogstwold
Ekamperweg 1a
9682 VH Oostwold (gem. Oldambt)
Groningen

Contact

Oogstwold

oogstwold@gmail.com

www.oogstwold.nl

Ekamperweg 1a
9682 VH Oostwold (gem. Oldambt)
Groningen

Details

Naam event
Winterrondleiding
Datum
za 17 februari 2024 13:00 – 15:30
Locatie
Oogstwold
Ekamperweg 1a
9682 VH Oostwold (gem. Oldambt)
Groningen
Thema
De toekomst van ons voedsel, De makers van ons voedsel
Doelgroep
Consumenten, Professionals
Toegang
29,50 euro

Aan agenda toevoegen

Oogstwold

Oogstwold, een gastronomisch voedselbos waar gastronomie, educatie en recreatie samenkomen in Oostwold. Een groene oase vol eetbare bomen, struiken en bloemen. Waar regelmatig activiteiten in de vorm van rondleidingen en workshops in combinatie met een lunch of diner worden georganiseerd.  Oogstwold staat voor een duurzamere en toekomstbestendige aanpak van gastronomie waarbij voor een groot deel geoogst wordt uit eigen voedselbos. Een voedselbos triggert je creativiteit met koken, omdat er zoveel groeit waarvan je zelf nog niet bedacht had dat iets überhaupt kan. Alle planten die er staan zijn interessant, of het nou kruiden, bloemen of "onkruid" is. Dat maakt het een feestje voor je creatieve brein en dat maakt dat je dat ook op het bord weer terugziet.

Meer van Oogstwold

Meer bekijken