Live muziek, workshops, kraampjes met lokale producten, leuke activiteiten, heerlijk lokaal eten en drinken: op 22 september van 13:00 tot 15:00 vind je het allemaal bij Burgerboerderij de Patrijs in Laren Gld!

Wat kan je allemaal verwachten?

  • Live muziek: de boerderij komt tot leven met live muziek gedurende de dag.
  • Workshops: Doe mee aan boeiende workshops en ontdek verborgen talenten terwijl je nieuwe vaardigheden leert: van zuivel maken tot insecten leren herkennen, en van tuininrichting voor bijen tot worst draaien, en meer!
  • Kraampjes vol lokaal lekkers en leuks: Dwaal rond tussen kraampjes van lokale boeren en producenten en geniet van alles wat de streek te bieden heeft.
  • Educatie: leer de koeien kennen die ons voorzien van de lekkerste melk, en ontdek waar wij hun melk verwerken tot de lekkerste zuivelproducten die je weer koopt in onze verslokalen.
  • Plezier voor iedereen: Of je nu jong of jong van geest bent, het Boerderijfestival heeft voor elk wat wils. Van leuke activiteiten tot ontspannende hoekjes, er wacht een wereld van plezier op je!
  • Lokaal eten en drinken: Trakteer je smaakpapillen op lokale gerechten en verfrissende drankjes. Een feest voor de zintuigen!

Dus, zet deze datum in je agenda en stof je klompen af, want het Boerderijfestival op 22 september belooft een dag te worden die je niet wilt missen!

Datum: zondag 22 september
Entree: gratis
Tijdstip: 13:00 uur tot 17:00 uur

Kijk voor meer informatie op: www.depatrijs.eco/boerderijfestival

 Burgerboerderij De Patrijs

 Burgerboerderij de Patrijs

Vragen? Neem contact op via: joanne@depatrijs.eco

Locatie

Locatie
Burgerboerderij de Patrijs
Dochterenseweg 13a
7245 NN Laren
Gelderland

Details

Naam event
Boerderijfestival
Datum
zo 22 september 2024 13:00 – 17:00
Locatie
Burgerboerderij de Patrijs
Dochterenseweg 13a
7245 NN Laren
Gelderland
Thema
De makers van ons voedsel
Doelgroep
Consumenten, Kinderen
Toegang
Gratis

Aan agenda toevoegen

De Week van Ons Eten

De Week van Ons Eten is de tweede week in oktober, van 5 t/m 12 oktober 2024, waarin we iederen bewust proberen te laten genieten van goed en gezond voedsel, want het smaakt beter als je weet wat je eet. Onze fantastische voedselsector en innovatie in alle schakels van de keten; alles over voedsel heeft een plek tijdens De Week van Ons Eten.  Wil je meer weten over de achtegrond, het bestuur en het projectteam? Lees dan snel "over ons"!