Sinds 2020 presenteert Roxana alle live presentaties en videocontent voor De Week van Ons Eten (voorheen Dutch Food Week). Ook dit jaar kijkt ze er weer naar uit om in gesprek te gaan met partners, dagvoorzitter te zijn bij de diners, en talloze mensen te ontmoeten tijdens evenementen door het hele land. Misschien speelt ze zelfs op 9 oktober wel live met jou de Nationale Food Quiz vanuit huis of vanuit het World Horti Center!
 
Roxana voelt zich inmiddels helemaal thuis in de wereld van Agri Food en DFW-TV. In oktober brengt ze dan ook graag haar energie en talenten mee om er samen een topweek van te maken. Ben je benieuwd naar haar presentaties voor de rest van het jaar? Of zoek je hetzelfde enthousiasme voor jouw evenement of video? Bezoek dan eens haar website om Roxana beter te leren kennen. Of spreek haar aan tijdens De Week van Ons Eten—dat zou leuk zijn!

Contact

Roxana Vermeulen

info@roxentertainment.nl

De Week van Ons Eten

De Week van Ons Eten is de tweede week in oktober, van 5 t/m 12 oktober 2024, waarin we iederen bewust proberen te laten genieten van goed en gezond voedsel, want het smaakt beter als je weet wat je eet. Onze fantastische voedselsector en innovatie in alle schakels van de keten; alles over voedsel heeft een plek tijdens De Week van Ons Eten.  Wil je meer weten over de achtegrond, het bestuur en het projectteam? Lees dan snel "over ons"!