Kom zondag 29 september ervaren en beleven op onze boerderij Hoeve Doelwyck in Hoeksche Waard. Je bent van harte welkom om meer te leren over biologische landbouw en te zien hoe wij werken voor Bio aan huis. Je kunt lekker genieten op het terras met een kopje koffie of thee, shoppen in de boerderijwinkel, een kookdemonstratie volgen, presentaties bijwonen, meer leren van een roofvogel expert, een rondleiding krijgen over de akkers van bioboer Matthijs, in gesprek gaan met de mensen die zorgen voor jou eten én er zijn ook leuke activiteiten voor kinderen!
Zet het weekend vast in je agenda en kom genieten van de rust en weidsheid van het Hoeksche Waardse polderlandschap! We kijken ernaar uit je hier te ontvangen!

Locatie

Locatie
Hoeve Doelwyck
Zuidzijdsedijk 31-33
3264 LG Nieuw-Beijerland
Zuid-Holland

Details

Naam event
Open Boerderijdag Hoeve Doelwyck
Datum
zo 29 september 2024 11:00 – 16:00
Locatie
Hoeve Doelwyck
Zuidzijdsedijk 31-33
3264 LG Nieuw-Beijerland
Zuid-Holland
Thema
De toekomst van ons voedsel, Jong ondernemerschap, De weg van ons voedsel, Gezonde Leefstijl, De makers van ons voedsel, Voorkom verspilling van ons voedsel
Doelgroep
Consumenten, Kinderen

Aan agenda toevoegen

Natuurlijk bij de Boer Hoeksche Waard

Stichting Natuurlijk bij de Boer wil het boerenleven en de streekproducten op het eiland blijvend onder de aandacht brengen. Dit doel bereiken zij onder andere door activiteiten, lessen, presentaties en workshops te verzorgen bij kinderopvang en scholen. Kinderen worden zo op een speelse wijze geïnformeerd over het belang van gezonde voeding.