De Laatste Pluk

Na het succes van vorig jaar zetten we op vrijdag 27 september samen de schouders eronder om voedselverspilling tegen te gaan en de laatste peren van het seizoen te oogsten in Goudswaard.

Deze plukdag voor ondernemers is een mooie samenwerking tussen de Hoeksche Waardse Uitdaging en de Barendrechtse Uitdaging. Het biedt een unieke kans om je maatschappelijke betrokkenheid te tonen. Je medewerkers beleven een gezellige dag samen, en het is een geweldige (en leuke, zie foto's!) manier om lokaal een verschil te maken.

De peren worden via de Groente- en Fruitbrigade en Voedselbank Nederland verspreid onder mensen die deze vitaminen goed kunnen gebruiken!

Interesse? Meld je bedrijf en het aantal plukkers aan via info@hoekschewaardseuitdaging.nl en doe mee! 🌍🍐

‘De Laatste Pluk’ is een landelijk project van de Nederlandse Uitdaging, in samenwerking met Voedselbank Nederland en het Univé Buurtfonds. Meer informatie over de landelijke actie vind je via: Home - Hoeksche Waardse Uitdaging

Locatie

Locatie
De Laatste Pluk Hoeksche Waardse Uitdaging
Zuid-Holland

Details

Naam event
De Laatste Pluk Hoeksche Waardse Uitdaging
Datum
vr 27 september 2024 09:30 – 17:00
Locatie
De Laatste Pluk Hoeksche Waardse Uitdaging
Zuid-Holland
Thema
De toekomst van ons voedsel, Jong ondernemerschap, De weg van ons voedsel, Gezonde Leefstijl, De makers van ons voedsel, Voorkom verspilling van ons voedsel
Doelgroep
Consumenten, Professionals, Studenten

Aan agenda toevoegen

Natuurlijk bij de Boer Hoeksche Waard

Stichting Natuurlijk bij de Boer wil het boerenleven en de streekproducten op het eiland blijvend onder de aandacht brengen. Dit doel bereiken zij onder andere door activiteiten, lessen, presentaties en workshops te verzorgen bij kinderopvang en scholen. Kinderen worden zo op een speelse wijze geïnformeerd over het belang van gezonde voeding.