Van 8 tot en met 15 oktober staat in heel Nederland voedsel centraal tijdens Dutch Food Week. Ook voor én na oktober willen we de aandacht vestigen op de activiteiten, evenementen en ontwikkelingen van de agrifoodsector en onze #DFW2022-partners. Wil jij meewerken in ons social mediateam om als razende reporter van uiteenlopende evenementen in het land verslag te doen van juni tot en met december?

Dutch Food Week is er voor iedereen met belangstelling voor voedsel. Het gaat om zien, horen en beleven wat er van grond tot mond nodig is om gezond, veilig en lekker voedsel te produceren. In heel Nederland worden voor, tijdens én na Dutch Food Week evenementen en activiteiten georganiseerd. Om dit programma bij een breed publiek onder de aandacht te kunnen brengen, gaat een social media team op pad om in woord en beeld via social media hiervan verslag te doen. 

Waaruit bestaat dit team? 
Het volledige team bestaat uit studenten van groene onderwijsinstellingen en studenten/jongeren met een communicatie achtergrond en of interesse in social media en op dit vlak meer ervaring op willen doen. Je maakt met je eigen smartphone leuke beelden voor onze social media kanalen.  

Wat zal het team concreet doen:

Het #DFW2022 Social Media Team is een studententeam dat zich actief inzet om de ambitie van Dutch Food Week en de events (specifiek die in het groen onderwijs) goed voor het voetlicht te krijgen. Dit team is bedoeld om Dutch Food Week op originele wijze en door middel van ludieke acties onder de aandacht te brengen bij studenten, (potentiele) bezoekers van de week en geïnteresseerden.

Van teamleden in het ‘veld’ verwachten we dit:

  • Het bezoeken van de evenementen
  • Het maken van content gericht op inhoud en nieuws
  • Het maken van foto’s en video’s (met eigen telefoon)
  • Het afnemen van korte interviews (met eigen telefoon)

Kom jij in actie als razende reporter? meld je dan nu aan via lbonder@dutchfoodweek.nl. 

De Week van Ons Eten

De Week van Ons Eten is de tweede week in oktober, van 5 t/m 12 oktober 2024, waarin we iederen bewust proberen te laten genieten van goed en gezond voedsel, want het smaakt beter als je weet wat je eet. Onze fantastische voedselsector en innovatie in alle schakels van de keten; alles over voedsel heeft een plek tijdens De Week van Ons Eten.  Wil je meer weten over de achtegrond, het bestuur en het projectteam? Lees dan snel "over ons"!