Wij mogen weer een nieuwe partner verwelkomen: Koning Willem I College. Op initiatief van deze onderwijsinstelling en onderwijsmanager Twan Musters gaan zij met meer dan 18.000 studenten onder andere meewerken aan de opening van #DFW2022.


Op de Markt in Den Bosch laat Dutch Food Week samen met het Koning Willem I College en Dutch Cuisine genodigden en voorbijgangers voorproeven van Dutch Food Week 2022 op 7 oktober. Op de markt proef, ontdek en leer je over gezond, duurzaam en lekker eten. Er vinden korte intermezzo’s, kookdemonstraties en proeverijen plaats die worden georganiseerd door boeren, tuinders, telers en vissers en #DFW2022-partners. 

 

Koning Willem I College is mbo-onderwijsinstelling die veel waarde hecht aan duurzaamheid. Dit komt terug in al hun bol en bbl-opleidingen, o.a. in de sectoren Economie, Techniek en Horeca & Toerisme.

De Week van Ons Eten

De Week van Ons Eten is de tweede week in oktober, van 5 t/m 12 oktober 2024, waarin we iederen bewust proberen te laten genieten van goed en gezond voedsel, want het smaakt beter als je weet wat je eet. Onze fantastische voedselsector en innovatie in alle schakels van de keten; alles over voedsel heeft een plek tijdens De Week van Ons Eten.  Wil je meer weten over de achtegrond, het bestuur en het projectteam? Lees dan snel "over ons"!