De Week van Ons Eten maakt gebruik van cookies.
Lees hier wat dat betekent
.
Deze melding verbergen
Menu
De Week van Ons Eten
Activiteiten
Alle activiteiten
Voedseleducatie
De Nationale Food Quiz
Woensdag Gehaktdag
Nationale Groente- en Fruitdag
Vrijdag Visdag
Ontmoet de Boer Dag
De Waarde-Ring
College Boer
Nieuws
De Week van Ons Eten
Over ons
DFW TV
Al onze partners
Event Reporter
De Week van Ons Eten 2024
Word ook partner!
Pers
Zoeken
Zoeken
Zoeken
Zoeken
Zoeken
Inloggen
Home
Profielen
Profielen
Food Delta Zeeland
Volgen
Kapelle, Zeeland
Over
Activiteiten
2
Volgers
6
Volgend
0
Activiteiten
Filters tonen
De wereld van de eiwittransitie: Hoe zit het eigenlijk?
do 9 oktober 2025 13:00 – 17:30, Bergen op Zoom, Noord-Brabant
11 sep
Geplaatst op 11 september
0
Geen vind-ik-leuks
25
25 keer bekeken
HAS green academy en HZ University of Applied Sciences bundelen hun krachten in de inspiratiereeks: De wereld van de eiwittransitie. In deze open en gratis toegankelijke reeks nemen experts en onderzoekers je mee in de actuele ontwikkelingen rond de verschuiving van dierlijke naar plantaardige en…
Opening Proefkeuken en Proeffabriek
di 7 oktober 2025 14:30 – 18:30, Vlissingen, Zeeland
11 sep
Geplaatst op 11 september
0
Geen vind-ik-leuks
23
23 keer bekeken
Op dinsdag 7 oktober worden de Proefkeuken en Proeffabriek van Innovatiepunt KAAP feestelijk geopend – dé plek in Zeeland waar food-innovaties tot leven komen. Jij bent van harte welkom om dit moment met ons te vieren. Na een intensief traject van ruim een jaar is het zover: de nieuwe…
Verfijnen
Berichten
Alle berichten
Events
Nieuws
Datum
Locatie
Alle locaties
Online
Landelijk
Zoeken op provincie
Provincie
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland
Zoeken op afstand
Woonplaats of postcode
Zoeken
Maximale afstand
0 kilometer
5 kilometer
10 kilometer
15 kilometer
25 kilometer
40 kilometer
Thema
Alle thema's
De toekomst van ons voedsel
Jong ondernemerschap
De weg van ons voedsel
Gezonde Leefstijl
De makers van ons voedsel
Voorkom verspilling van ons voedsel
Doelgroep
Alle doelgroepen
Consumenten
Kinderen
Professionals
Studenten
De partners van
De Week van Ons Eten
Terug naar boven