Beemster Garlic

Middenbeemster, Noord-Holland

Over Beemster Garlic

Beemster Garlic is een familiebedrijf dat knoflook teelt sinds 1986 in de Noord-Hollandse Beemster.

Onze liefde voor de knoflookbol begint bij de bijzondere grond die we in de regio selecteren tot op het moment waarop de bol in de winkel ligt. De Beemsterkleigrond geeft onze verse knoflook: kracht, kwaliteit maar bovenal smaak. De knoflookbollen hebben een heldergroene stengel en een stralend witte bol wanneer ze rond juli uit de grond komen. Onze knoflookbollen worden uitsluitend vers verwerkt waardoor de fris milde smaak van de jonge krachtige bollen bewaard blijft.

Missie
Streven naar vakmanschap in het telen en bewaren van verse knoflook die versterkt wordt door een uiterst klantgerichte werkwijze op zowel de nationale als internationale markt.

Visie

1. Onze positie als marktleider in verse knoflook te behouden en te versterken door te blijven innoveren in teelt en bewaring en de hoogste kwaliteit verse knoflook te leveren.

2. De verse knoflookspecialist van Europa te blijven en onze kennis en ervaring te benutten en uit te bouwen, door te blijven denken in oplossingen en de vooruitstrevende focus op vernieuwing te houden.

3. Onze klanten blijven altijd op de eerste plaats staan; wat zich uit in de korte lijnen, flexibiliteit en continuïteit van ons bedrijf. We staan er voor dat onze klanten nationaal en internationaal, jaar rond, 24 uur per dag worden ontzorgt.

4. Met aandacht en respect blijven werken voor de mens en zijn omgeving.

Laatste berichten

Geen berichten gevonden.