Flynth

Arnhem, Gelderland

Over Flynth

Flynth is support partner van de Dutch Food Week 2023! 
 
Flynth
Flynth stimuleert ondernemers om het maximale te halen uit hun ondernemerschap. We voorzien hen vroegtijdig van de juiste cijfers en geven daar het beste advies bij, gericht op de toekomst. Flynth opereert nationaal en is Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf. Onze diepgaande branchekennis leidt tot vernieuwende inzichten en praktisch perspectief. Flynth is er voor de ondernemer én de onderneming in alle levensfasen. 
 
Flynth ondersteunt de agri- en foodsector 
Veel van onze klanten zijn actief in de agri- en foodsector. Een sector waar de ontwikkelingen elkaar in een rap tempo opvolgen. Een sterke sector met échte ondernemers die met grote uitdagingen te maken hebben. Flynth wil bijdragen aan een duurzame en verantwoorde voedselconsumptie en -productie. We zetten ons in om agri- en foodondernemingen te helpen om financieel gezond en vitaal te zijn en te blijven door duurzaam rendement.
Daarbij onderkent Flynth de urgentie van het thema duurzaamheid in de breedste zin. We zien de urgentie van het thema terug in de energiecrisis, de voortgaande stikstofproblematiek en de komst van nieuwe verslaggeving rond duurzaamheid. Werken aan een duurzame samenleving kunnen we niet alleen. Daarom zoeken we samenwerking met ondernemers in de agri- en foodsector en andere partijen in onze omgeving, daar is het supportpartnership met de Dutch Food Week een mooi voorbeeld van.
Door ons partnership met de DFW willen we ook onze klanten en collega’s betrekken en inspireren. De Nederlandse agri- en foodsector is een krachtige sector met een groot aanpassingsvermogen, die via alle partners van de DFW positief in een spotlicht wordt gezet. Daar zetten wij ons graag voor in!
 
Meer weten? 
Wilt u ontdekken wat Flynth voor uw bedrijf in de agri- en foodsector kan betekenen? Hoe vergroot u uw veerkracht in onzekere tijden? Welke kansen zijn er voor u op het gebied van duurzaam ondernemen? Neem contact op met een Flynth kantoor bij u in de buurt.

Laatste berichten

Geen berichten gevonden.