De Meesterproef

Nijmegen, Gelderland

Over De Meesterproef

De Meesterproef is toch wel het meest bijzondere restaurant van Nijmegen in industriële sfeer. Waar voorheen makkelijke pakjes met e-nummers werden geproduceerd, wordt nu op basis van Dutch Cuisine ambachtelijk en met veel passie gewerkt met lokale ingrediënten en met oude technieken. 
Zo wordt er samengewerkt met meer dan 25 lokale leveranciers, is er een bierkaart met alleen Nijmeegse bieren en zijn alle wijnen die worden geschonken biologisch. Daarnaast zorgen we ervoor dat we zo min mogelijk weggooien en een product helemaal gebruiken. En van het gft-afval dat we daarna nog hebben en de koffiedrab wordt weer biogas gemaakt. Lekker duurzaam dus.

Iets te vieren?
Je kan bij de Meesterproef terecht voor een heerlijke lunch of diner, maar voor ook een high tea of fijne borrel is het een hele fijne plek. En heb je wat te vieren? Dan staat de Meesterproef voor je klaar! Regelmatig is er een bruiloft, bedrijfsfeest of promotieborrel. Bij mooi weer kan alles buiten plaatsvinden, op het verhoogde terras met uitzocht over de Waal.

Laatste berichten

Geen berichten gevonden.