Flevosap B.V.

Biddinghuizen, Flevoland

Over Flevosap B.V.

KRIJG OOK DE SMAAK TE PAKKEN!
Het is 1989 wanneer familie Vermeulen de smaak te pakken krijgt. Het verlangen naar een appelsap, dat puur en alleen uit fruit bestaat, wordt alsmaar groter. Dus besluit familie Vermeulen om hun passie om te zetten in handelen. In 1993 beginnen ze met fruit uit eigen boomgaard als eerste in de Flevopolder een natuurtroebel vruchtensap: Flevosap. Ondertussen is de tweede generatie Vermeulen aan de leiding en ontwikkelen ze samen met een team gepassioneerde medewerkers nog iedere dag 100% puur vruchtensap zonder concessies en dat proef je. Flevosap waar het plezier vanaf spat. Zodat jij voluit kunt leven. 

De kracht van Flevosap

Met Flevosap voel jij je goed om voluit te leven!
Wij als Flevosap geloven in de kracht van het kind in jezelf. En daarom maken wij Flevosap waar het plezier vanaf spat!

Bereid volgens een ambachtelijke Zwitserse traditie, zodat ons verse fruit iedere dag tot de laatste druppel wordt uitgeperst. Gezeefd, maar niet te veel! Zo behouden we de gezonde vezels en creëren we een unieke smaaksensatie van puur en alleen fruit, rechtstreeks van de boom. Volledig onbewerkt, dus zonder toegevoegde suikers of conserveringsmiddelen. Zo benutten we de volledige vrucht en gaat er niks verloren.

Met Flevosap voel jij je goed om voluit te leven. Door te genieten, plezier te maken en even alles los te laten. Maar vooral door je nooit maar dan ook nooit te oud voor iets te voelen. Voor je het weet heb je de smaak van het jong blijven te pakken!

Dubbel zo duurzaam
Door voor Flevosap te kiezen, geniet je niet alleen zelf van 100% puur fruit, ook menig koe geniet er van mee. Want als we bij Flevosap zeggen dat we de hele vrucht benutten, bedoelen we ook de héle vrucht. Inclusief de pulp. Nadat de vruchten volledig uitgeperst zijn, wordt de overgebleven pulp verzameld en gebruikt als veevoer voor de koeien. En die vinden het heerlijk. Dubbel zo duurzaam dus!

Galerie

Laatste berichten Alles bekijken