Dutch Food Week is het nationale platform voor goede en gezonde voeding. Onze fantastische voedselsector en innovaties in alle schakels van de keten; alles over voedsel heeft een plek op de Dutch Food Week. Maar genieten van goed en goed gemaakt eten staat centraal. Imagro ondersteunt al jaren Dutch Food Week met strategie en activatie.

In december 2023 zetten we een nieuwe stap met een strategisch partnerschap om samen met meer dan 40 partners uit bedrijfsleven, overheid, onderwijs en wetenschap Dutch Food Week nog mooier en beter te maken!  

Imagro

Imagro houdt zich bezig met bedenken en effectief implementeren van oplossingen voor maatschappelijke, strategische en communicatievraagstukken. Niet door plannen te maken, maar door aan te pakken: we bouwen bruggen, creëren beweging, zien uitdagingen in onze samenleving als innovatiekansen en koppelen strategie aan creatie. Oftewel, laten zien dat (en hoe) het wél kan. In onze visie vormen bedrijven de sleutel tot het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Dat is wat we bedoelen met kansen creëren en... Nieuwe perspectieven. Daar gaat het hart van onze adviseurs, creatievelingen en online experts sneller van kloppen. Net als onze opdrachtgevers en partners geloven wij dat een betere wereld binnen handbereik is. Een wereld waarin we voedsel duurzamer produceren, mensen gezondere keuzes helpen maken en een leefomgeving creëren die inspireert en verbindt. Een wereld die we beter willen achterlaten. Netto positief. Minder slecht is voor ons simpelweg niet goed genoeg. Imagro brengt deze duurzame toekomst integraal dichterbij, door nieuwe perspectieven te ontwikkelen op Agri, Horti, Food, en Leefomgeving. Daarmee voeden we de vooruitgang.