Je volgt je neus en schuift aan bij een mooi gedekte tafel. Je gaat zitten, krijgt iets te drinken, proost met je tafelgenoten en zet een koptelefoon op. 

Je hoort een gedicht over de oorspronkelijkheid en geluiden die je meenemen naar buiten. Naar de boer, die begint te vertellen. Ja, die boer die het eten dat je nu eet verbouwd heeft. Je proeft en luistert, glimlacht of fronst. Van Riek Tot Vork biedt een verfijnd gerecht aan waarbij je door een smaakversterkend hoorspel het verhaal achter dat wat je eet te weten komt.

We nodigen alle voorbij komende mensen uit om aan te schuiven aan de gedekte tafels, te genieten en het gesprek met de boeren over voedsel aan te gaan. 

Gewoon genieten en je laten verrassen door wat onze kok gemaakt heeft van de producten van onze eigen Drenthe Boert Bewust deelnemers.

Locatie

Locatie
Zaterdagmarkt in centrum Assen
Brink 10
9401 HS Assen
Drenthe

Details

Naam event
van Riek tot Vork in Assen
Datum
za 12 oktober 2024 11:00 – 16:00
Locatie
Zaterdagmarkt in centrum Assen
Brink 10
9401 HS Assen
Drenthe
Thema
De toekomst van ons voedsel, De weg van ons voedsel, De makers van ons voedsel
Doelgroep
Consumenten, Kinderen, Professionals, Studenten
Toegang
Gratis

Aan agenda toevoegen

Drenthe Boert Bewust

Drenthe Boert Bewust werkt aan verbinding tussen boeren, tuinders en samenleving in eigen streek. We voeren graag een open en eerlijk gesprek over de land- en tuinbouw zodat u weet waar uw voedsel vandaan komt. Dat is Boert Bewust!

Meer van Drenthe Boert Bewust

Meer bekijken