Samen met Hogeschool van Hall Larenstein zet Dutch Food Week de komende editie onderwijs in de spotlights. HVHL werkt aan gezonde en duurzame voeding voor de toekomst. Via onderwijs en praktijkgericht onderzoek. De hogeschool kent de gehele keten als zijn broekzak: van de consument en de technologie tot de natuur. Nationaal, regionaal en internationaal. En ze werken vanaf twee locaties: in Velp en Leeuwarden.

Ruth van der Beek, directeur Onderwijs bij Hogeschool Van Hall Larenstein in Velp: “In onze missie geven we aan dat we professionals willen opleiden die bijdragen aan een duurzame en betere wereld. Dat doen we o.a. door op een plezierige en tegelijk productieve manier met onze netwerkpartners samen te werken. De samenwerking met Dutch Food Week draagt bij aan die missie. We hebben er zin in!” 


De Week van Ons Eten

De Week van Ons Eten is de tweede week in oktober, van 5 t/m 12 oktober 2024, waarin we iederen bewust proberen te laten genieten van goed en gezond voedsel, want het smaakt beter als je weet wat je eet. Onze fantastische voedselsector en innovatie in alle schakels van de keten; alles over voedsel heeft een plek tijdens De Week van Ons Eten.  Wil je meer weten over de achtegrond, het bestuur en het projectteam? Lees dan snel "over ons"!