Op zaterdag 12 oktober organiseert de Ommelander Markt de tweede XL-markt van dit jaar. Extra standhouders, extra producten, een extra grote markt. 

De markt zal ook in het teken zal staan van De Week van ons Eten, die van 5 t/m 12 oktober plaatsvindt. Een week lang aandacht voor eten, voedselkwaliteit, gezondheid, de relatie tussen boer en burger en meer. Kijk op https://deweekvanonseten.nl/ wanneer je daar meer over wilt weten.

Zaterdag de 12e oktober is de afsluitende dag van de Week van ons Eten en is de Ontmoet de Boer dag. De boer ontmoeten kan op elke Ommelander Markt natuurlijk, want op de markt verkoopt de boer zijn eigen product en kun je elke vraag stellen over zijn werk en zijn producten die je wilt. Kom je ook op 12 oktober?

Locatie

Locatie
Winkelcentrum Beren, Groningen
Beren 87 87
9714 DW Groningen
Groningen

Contact

Ommelander Markt

ommelandermarkt@gmail.com

www.ommelandermarkt.nl

Beren
9714 DW Groningen
Groningen

Details

Naam event
XL-markt
Datum
za 12 oktober 2024 10:00 – 16:00
Locatie
Winkelcentrum Beren, Groningen
Beren 87 87
9714 DW Groningen
Groningen
Thema
De makers van ons voedsel
Doelgroep
Consumenten
Toegang
Toegang is gratis

Aan agenda toevoegen

Ommelander Markt

Bij de Ommelander Markt kun je terecht voor (h)eerlijke producten uit de regio. Elke 2e en 4e zaterdag van de maand op winkelcentrum Beren in Groningen.   Op 12 oktober a.s. organiseren we een XL-markt, een extra grote markt, met extra standhouders, die ook in het teken staat van De Week van ons Eten en de Ontmoet de Boerdag.