We organiseren op zaterdag 12 oktober een Tuincafé, tijdens de Ontmoet de Boer Dag, als afsluiter van De Week van Ons Eten.
Deze keer staat de seizoenstopper pompoen centraal. Tussen 10:00 en 15:30 ben je van harte welkom om te komen genieten van pompoensoep, pompoentaart en nog veel meer lekkers. Ook de winkel is geopend, dus neem vooral je boodschappentas mee om verse producten mee naar huis te nemen, inclusief verspakketten van de gerechten die je bij ons proeft.
Voor de kinderen organiseren we een creatieve activiteit: pompoencakejes versieren (zolang de voorraad strekt!). Combineer een bezoek aan ons met een andere boerderij in de omgeving of maak een mooie herfstwandeling in de Kampina.
Kom langs voor een fijne, ontspannen dag in onze tuin en ga volgegeten en met pompoeninspiratie weer naar huis.

Locatie

Locatie
Tuin de Es
Eind 19c
5076 TD Haaren
Noord-Brabant

Details

Naam event
Pop-up Tuincafé
Datum
za 12 oktober 2024 10:00 – 15:30
Locatie
Tuin de Es
Eind 19c
5076 TD Haaren
Noord-Brabant
Thema
De toekomst van ons voedsel, Gezonde Leefstijl, De makers van ons voedsel
Doelgroep
Consumenten

Aan agenda toevoegen

Tuin de Es

Tuinderij de Es is een schitterende tuinderij in Haaren waar we sinds 1981 biologische groente telen. We bieden werk en dagbesteding aan mensen met dementie, met een psychiatrische aandoening en/of mensen die hun leven weer op de rit willen krijgen. Daarnaast vinden wij het gewoon heel leuk om mensen te ontvangen, met hen te eten en om van elkaar te leren. Welkom op Tuinderij de Es!