Dutch Food Week 2021 was een groot succes en we zijn volop gestart met de voorbereidingen voor komend jaar. Tussen 8 en 15 oktober 2022 gaan we 'Aan Tafel!' in het kader van Dutch Food Week. Sluit je ook aan als partner in 2022?

Er is afgelopen jaar een stevige editie neergezet als basis voor onze ambities in de komende jaren! Samen met jou zouden we graag eens om tafel gaan om de mogelijkheden te bespreken hoe we in 2022 samen 'de kracht van ons voedsel' op de kaart zetten. 

Heb jij interesse in een partnership? Dat kan op verschillende manieren, betaald of niet betaald! In elk geval komen we graag met je in contact via onderstaande contactgegevens of via mail. 

Contact

Dutch Food Week

info@dutchfoodweek.nl

0653 673421

www.dutchfoodweek.nl

Godfried Bomansstraat 7
4103 WR Culemborg
Gelderland

De Week van Ons Eten

De Week van Ons Eten is de tweede week in oktober, van 5 t/m 12 oktober 2024, waarin we iederen bewust proberen te laten genieten van goed en gezond voedsel, want het smaakt beter als je weet wat je eet. Onze fantastische voedselsector en innovatie in alle schakels van de keten; alles over voedsel heeft een plek tijdens De Week van Ons Eten.  Wil je meer weten over de achtegrond, het bestuur en het projectteam? Lees dan snel "over ons"!