Beet! wil de samenwerking tussen het mbo, hbo en bedrijfsleven in de agrifood sector in Brabant verstevigen, samen de duurzame inzetbaarheid van personeel in de sector vergroten en studenten klaarstomen voor nieuwe beroepen in een duurzame voedselketen. Een prachtig initiatief voor én door de agrifood-wereld. Dutch Food Week is blij met Beet! als educatiepartner. Op de foto wordt de samenwerking door Bert van Wanrooij (Dutch Food Week) en Dymphy Kees (Beet!/Yuverta) beklonken.

 

Beet! is een initiatief van Kennispact MBO Brabant waarbij de mbo-instellingen: Yuverta, Curio, Koning Willem I College en Summa College; 50 bedrijven en 5 brancheorganisaties in de agrifoodsector; 3 hbo-instellingen: HAS hogeschool, Avans hogeschool, Fontys hogeschool en de provincie Noord-Brabant betrokken zijn. 

De Week van Ons Eten

De Week van Ons Eten is de tweede week in oktober, van 5 t/m 12 oktober 2024, waarin we iederen bewust proberen te laten genieten van goed en gezond voedsel, want het smaakt beter als je weet wat je eet. Onze fantastische voedselsector en innovatie in alle schakels van de keten; alles over voedsel heeft een plek tijdens De Week van Ons Eten.  Wil je meer weten over de achtegrond, het bestuur en het projectteam? Lees dan snel "over ons"!