Cateringbedrijf CIRFOOD is partner geworden van Dutch Food Week! CIRFOOD is een cateraar voor zakelijke horeca en educactie: het bedrijf staat voor gezonde, duurzame en betaalbare voeding binnen bedrijven, bedrijfsverzamelgebouwen en onderwijsinstellingen. COO Fred Hegt, Head of Sales Priscilla Hendriks (CIRFOOD) en Bert van Wanrooij (Dutch Food Week) hebben deze samenwerking beklonken (zie foto).

CIRFOOD: “Wij geloven in eerlijke en echte voeding van eigen bodem, waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Door onze verantwoorde keuzes, het werken met de beste streekproducten en innovatieve smaaksensaties worden onze gasten meegenomen in de wereld van lekker en gezond eten. Wij stimuleren onze gasten om, bewust en onbewust, verantwoorde keuzes te maken. Niet alleen vanwege een gezondere levensstijl maar ook voor het milieu en voor de generaties na ons. Wij streven naar het gezonder maken van de toekomst voor mens, dier en aarde en daarom investeren we in welzijn. Dit doen we door een innovatieve foodservice te leveren waarbij de totaalbeleving voor de gast centraal staat. Ons motto is niet voor niets; FEED THE FUTURE!”

De Week van Ons Eten

De Week van Ons Eten is de tweede week in oktober, van 5 t/m 12 oktober 2024, waarin we iederen bewust proberen te laten genieten van goed en gezond voedsel, want het smaakt beter als je weet wat je eet. Onze fantastische voedselsector en innovatie in alle schakels van de keten; alles over voedsel heeft een plek tijdens De Week van Ons Eten.  Wil je meer weten over de achtegrond, het bestuur en het projectteam? Lees dan snel "over ons"!