Ministerie van LNV
's-Gravenhage, Zuid-Holland
Volgers 9 resultaten
-
Color Your Food
Wil jij ook in het lijstje van meest vitale bedrijven van Nederland staan? Omdat je weet dat je daarmee een aantrekkelijke werkgever bent voor nieuwe medewerkers en huidige medewerkers meer betrokken, minder vaak ziek en productiever zijn? Het is onze missie om Nederland weerbaarder en vitaler te maken. Dat doen we door het gezondheidsbewustzijn bij bedrijven en hun medewerkers te vergroten. Wij zetten onze kennis, ervaring en persoonlijke aandacht in voor opdrachtgevers die vanuit goed werkgeverschap willen investeren in een gezonde werkomgeving. Color Your Food begeleid haar opdrachtgevers bij het opstellen van het vitaliteitsprogramma en biedt online trainingen o.a. op het gebied van vitaal leiderschap, motivatie & betrokkenheid, gezond eten, leefstijl. Wij verbinden ons aan de Dutch Food Week omdat genieten van gezond Nederlands voedsel centraal staat. Dat juichen wij vanuit onze expertise als natuurvoedingsadviseur en liefhebber van lekker en gezond eten enorm toe! www.coloryourfood.nl
5 volgers
-
De Week van Ons Eten
De Week van Ons Eten is de tweede week in oktober, van 5 t/m 12 oktober 2024, waarin we iederen bewust proberen te laten genieten van goed en gezond voedsel, want het smaakt beter als je weet wat je eet. Onze fantastische voedselsector en innovatie in alle schakels van de keten; alles over voedsel heeft een plek tijdens De Week van Ons Eten. Wil je meer weten over de achtegrond, het bestuur en het projectteam? Lees dan snel "over ons"!
29 volgers
-
Stichting Het Eetschap
Stichting Het Eetschap werkt aan een sociaal voedsellandschap waarin goed eten voor iedereen toegankelijk is. Het Eetschap initieert projecten die bijdragen aan maatschappelijke gelijkheid en kennisdeling over goed en gezond eten. De stichting streeft ernaar om van de gezonde keuze de makkelijkste keuze te maken voor mensen waarvoor goed en gezond eten niet altijd vanzelfsprekend is. Dat doen ze onder andere door zoveel mogelijk samen te werken met lokale voedselproducenten, het onderwijs en lokale (welzijns)organisaties. Dat uit zich in projecten zoals Wortel Schieten, Je Moeder!, de Kookchallenge en de Voedselapotheek Wijkaanpak. Meer weten over onze projecten? Neem een kijkje op onze website (www.heteetschap.nl).
5 volgers
-
De Kookhoek
De Kookhoek is een platform over eten&koken voor kinderen. De Kookhoek maakt kookvideo’s en kookboeken voor jong en oud. Kinderen én hun ouders, broer, zus, vriend, tante of meester steken hun handen uit de mouwen en maken de lekkerste gerechten. Door de unieke combinatie van verhalen, achtergrondinformatie en recepten leer je niet alleen hoe je gerechten kunt maken, maar ook waar de ingrediënten vandaan komen. Want hoe groeit een appel, waar vind je bloemkool en hoe wordt kaas gemaakt? Met De Kookhoek wordt koken leuk, leerzaam én lekker.
2 volgers
-
Alliantie Voeding in de Zorg
Stichting Alliantie Voeding in de Zorg, is het landelijke expertisecentrum van voeding in de zorg. Onze medewerkers realiseren samen met zorgprofessionals gezondheidswinst door preventie in de zorg. Dat doen we door wetenschappelijke inzichten over voeding en beweging persoonlijk toepasbaar te maken. We werken samen met overheden, het bedrijfsleven, zorgverzekeraars, zorgorganisaties en kennisinstellingen. Binnen ons project Goede Zorg Proef Je verzorgen we, binnen het Nationaal Preventieakkoord in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, de landelijke uitrol van een gezond voedingsaanbod in ziekenhuizen en zorginstellingen voor patiënten, bezoekers en medewerkers. ‘Op naar een gezond voedingsaanbod in ziekenhuizen en andere zorginstellingen!’
1 volger
-
Beemster Food Week
De vruchtbare grond in De Beemster, met een specifieke zilte smaak, zorgt ervoor dat er (h)eerlijke streekproducten verbouwd en gemaakt kunnen worden. Deze willen we graag tijdens de Beemster Food Week aan de bezoekers laten zien en proeven. In samenwerking met gemeente Beemster & Purmerend, Beemster ondernemers en VISIT Beemster zetten we de Beemster Streekproducten op de kaart. ONTDEK de parels van De Beemster PROEF de liefde en passie GENIET van de (h)eerlijke smaken BELEEF De Beemster Streekproducten
6 volgers
-
Imagro
Imagro houdt zich bezig met bedenken en effectief implementeren van oplossingen voor maatschappelijke, strategische en communicatievraagstukken. Niet door plannen te maken, maar door aan te pakken: we bouwen bruggen, creëren beweging, zien uitdagingen in onze samenleving als innovatiekansen en koppelen strategie aan creatie. Oftewel, laten zien dat (en hoe) het wél kan. In onze visie vormen bedrijven de sleutel tot het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Dat is wat we bedoelen met kansen creëren en... Nieuwe perspectieven. Daar gaat het hart van onze adviseurs, creatievelingen en online experts sneller van kloppen. Net als onze opdrachtgevers en partners geloven wij dat een betere wereld binnen handbereik is. Een wereld waarin we voedsel duurzamer produceren, mensen gezondere keuzes helpen maken en een leefomgeving creëren die inspireert en verbindt. Een wereld die we beter willen achterlaten. Netto positief. Minder slecht is voor ons simpelweg niet goed genoeg. Imagro brengt deze duurzame toekomst integraal dichterbij, door nieuwe perspectieven te ontwikkelen op Agri, Horti, Food, en Leefomgeving. Daarmee voeden we de vooruitgang.
2 volgers
-
Boerderij Zorgvrij
Boerderij Zorgvrij is een biologische melkvee- en schapenhouderij in Spaarnwoude Park en heeft een sterk educatief karakter. Hier ervaar je het boerenleven en leer je vanalles over de herkomst van het voedsel. De boerderij maakt deel uit van het Boerenerf Spaarnwoude. Naast het vee is er een een melktap waar u verse melk kunt tappen, een boomgaard, een tuinderij Het Groene Leven, het restaurant Onder de Platanen en een speeltuin met speelbos. De boerderij is van dinsdag t/m zondag vrij toegankelijk en parkeren is gratis.
4 volgers
-
KNS
Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) is de branchevereniging voor de ambachtelijke slager in Nederland. Wij werken aan een professionele en toekomstbestendige slagersbranche waarin de slager succesvol kan zijn als ondernemer, werkgever en vakman.
0 volgers