Voedsel Anders NL brengt Film.Food.Fest naar Nederland voor haar tweede editie! Van 10 november tot en met 10 december 2023 kun je mee doen en een film laten zien in jouw buurt.  Met een prikkelende waaier aan films worden zo veel mogelijk mensen geïnspireerd over hoe voedsel anders kan. En daar zijn veel mooie voorbeelden van!
 
Met een filmvertoning tijdens Food.Film.Fest. breng je je buurt samen rond een thema dat we elke dag meermaals tegenkomen, zonder daarbij echt stil te staan: het eten op ons bord. Ontdekken wat er wereldwijd speelt en er met elkaar over praten is enorm vruchtbaar. 

Wil jij of je organisatie de mensen verbinden met een film? Zet jouw enthousiasme in en zet een voorstelling op poten! Vertoon gratis een of meer films van de selectie en gebruik het doe-het-zelf-pakket om de vertoning op poten te zetten. 

Food.Film.Fest. vindt plaats van 10 november tot en met 10 december 2023. Doe mee en maak deel uit van dit grootse festival! r

Voedselalliantie Noord Nederland (VANN)

Een jaar geleden hebben wij de handen ineen geslagen en zijn we begonnen met het opzetten van de Voedsel Alliantie Noord-Nederland om de voedseltransitie in Noord-Nederland te versnellen. Bedoeld voor iedereen die in het noorden met voedsel bezig is: van agrariërs tot onderwijs, horeca, retail, overheden en ondernemers. Het organiseren van kenniscafés is hier een van de onderdelen van. De initiatiefnemers zijn Gerda van Eck, Mathijs Niehaus, Ton Stierhout, Christine van der Vorm en Marlise Vroom