Streekproducten – Oogst – Eten – Drinken – Muziek – Entertainment

Wat is er nou leuker en lekkerder dan (kerst)inkopen, direct van de boer en andere (voedsel)makers, uit je eigen regio. Daar kan toch niets tegenop. Met bovendien een eerlijke prijs voor de makers. Dat is wat we je willen bieden op de Oogst- & Streekmarkt ‘Proef de Krimpenerwaard’.

Tijdens deze sfeervolle kersteditie kun je er (h)eerlijke producten nuttigen op het overdekte terras, je warmen aan het kampvuur, op de foto met de Kerstman, meezingen met het koor en nog veel meer. Voor nóg meer cadeautjes kun je terecht in De Crimpenhof, waar diverse ondernemers met hun kramen staan.

Locatie

Locatie
De Crimpenhof
Raadhuisplein 2
2922 AD Krimpen aan den IJssel
Zuid-Holland

Details

Naam event
Kerst Oogst & Streekmarkt
Datum
za 9 december 2023 11:00 – 16:00
Locatie
De Crimpenhof
Raadhuisplein 2
2922 AD Krimpen aan den IJssel
Zuid-Holland
Thema
De toekomst van ons voedsel, Jong ondernemerschap, De weg van ons voedsel, De makers van ons voedsel
Doelgroep
Consumenten, Kinderen
Toegang
gratis

Aan agenda toevoegen

Voedselfamilie Krimpenerwaard

Lokaal en bij de boer kopen zien meer mensen als logisch en waardevol. Met de VFKW willen we vormgeven aan gezamenlijke verantwoordelijkheid en samenwerking aan een gezondere bodem, gezondere voeding en een gezonde lokale economie. We hebben veel te bieden aan prachtige producten. Die kunnen we in gezamenlijkheid meer en beter verWaarden. De VFKW zet in op volle breedte van de voedselproductie en het vermarkten waarbij we ook dwarsverbanden leggen met andere stakeholders en maatschappelijke belangen.