Kom in de Kas vindt altijd plaats in het eerste weekend van april. In 2024 is het grootste publieksevenement van de glastuinbouwsector op zaterdag 6 en zondag 7 april 2024.

In 18 regio’s zetten kwekers de deuren van de kas open

Valentijnsdag is de dag van de liefde en bij Kom in de Kas hebben we heel veel liefde om te geven, vooral… Groene Liefde! Groene Liefde voor elkaar, voor de glastuinbouwsector, voor de kweker, voor de producten uit de kas en nog veel meer. Op zaterdag 6 & zondag 7 april 2024 is iedereen uitgenodigd om een kijkje te nemen in kassen door heel Nederland en Groene Liefde te ontdekken.

Dít is Groene Liefde

Vlinders in je buik, constant glimlachen en het gevoel van verliefdheid ervaren. Dat willen wij creëren met ‘Groene Liefde’. De kas is de perfecte plek om deze Groene Liefde te voelen en dit willen wij jou laten meemaken. Daarom nodigen wij iedereen uit om zijn of haar Groene Liefde te ontdekken tijdens Kom in de Kas.

Ontdek jouw Groene Liefde

Een bezoek brengen aan de kas kan dit jaar in achttien regio’s: Erica, Almere Buitenvaart, Noordoostpolder, Friesland, Arnhem Nijmegen, Bommelerwaard, Groningen, Aalsmeer, Heerhugowaard, IJsselmuiden, Koudekerke, Sint-Annaland, Zeeuws-Vlaanderen, Nieuwe Wetering, Noukoop-Nootdorp, Voorne-Putten, Westland en Zuidplaspolder. De deelnemende bedrijven per regio staan nu op komindekas.nl. De kwekers laten hun liefde voor het vak zien en vertellen vol passie over hun Groene Liefde en hoe zorgvuldig er wordt omgegaan met energiebronnen, water en voedingsstoffen. Daarnaast worden er voor kinderen diverse activiteiten georganiseerd. Een unieke ervaring die je niet wilt missen.

Over Kom in de Kas

Kom in de Kas 2024 vindt plaats op 6 & 7 april en wordt in 2024 voor de 46e keer georganiseerd. In 18 regio’s verspreid over het land zetten ondernemers de deuren van hun kas open voor het publiek. Kom in de Kas is gratis en wordt mede mogelijk gemaakt door Glastuinbouw Nederland, GroentenFruit Huis, Royal FloraHolland, Interpolis, Sazas, Plantion, Axia Seeds en Bloemenbureau Holland. Volg Kom in de Kas via Facebook, Instagram en LinkedIn.

 

Locatie

Locatie
Kom in de Kas

Details

Naam event
Kom in de Kas
Datum
za 6 – zo 7 april 2024
Locatie
Kom in de Kas
Thema
De weg van ons voedsel, De makers van ons voedsel
Doelgroep
Consumenten, Kinderen

Aan agenda toevoegen

Greenport West-Holland

Greenport West-Holland is het samenwerkingsverband van ondernemers, overheden, onderwijs- en kennisinstellingen. Dit is de zogenoemde ‘triple helix’. Samen werken deze partijen aan een gezonde, vitale en duurzame toekomst voor het regionale tuinbouwcluster. Dit cluster bevat alle bedrijven en organisaties die actief zijn op het gebied van voeding en sierteelt: van handelaren tot productiebedrijven en van veredelaars tot logistieke bedrijven. De Greenport onderzoekt welke acties nodig zijn voor die gezonde, vitale en duurzame toekomst: de ondernemers hebben daarbij de regie; overheden en onderwijs- en kennisinstellingen faciliteren.  Greenport West-Holland is een van de founding partners van Dutch Food Week.