Maak met jouw lievelingsrecept kans op mooie prijzen!

Die overheerlijke pasta waar al jouw vrienden van smullen, de erwtensoep van je buurvrouw die iedereen voor een tweede keer opschept óf het lekkere zelfgemaakte suikerbrood van je oma? Welke speciale gerechten gemaakt van verse producten - receptuur van jezelf of van een van je naasten - hebben voor jou een bijzondere betekenis?

Receptenwedstrijd: hoe werkt het?
Stuur jouw receptuur, het verhaal achter de maaltijd én foto- of videomateriaal van het maakproces naar info@dutchfoodweek.nl. Alle recepten worden voorgelegd aan een vakjury o.l.v. een bekende chef-kok die in oktober de winnaars van de receptenwedstrijd bekend maken. Binnenkort vertellen we meer over de prijzen die je kunt winnen!

We vragen inzenders om:

  • De receptuur + foto van het eindresultaat te delen
  • ‘Het verhaal achter het recept’ te delen: voor wie kook je dit altijd? Wat maakt het recept speciaal? Van wie heb je het geleerd, etc etc?

We vinden het extra leuk als jullie inzendingen worden ondersteund met fotomateriaal of – liever – een vlog/video. Inzenden kan via info@dutchfoodweek.nl of via een van onze social media-kanalen!

De Week van Ons Eten

De Week van Ons Eten is de tweede week in oktober, van 5 t/m 12 oktober 2024, waarin we iederen bewust proberen te laten genieten van goed en gezond voedsel, want het smaakt beter als je weet wat je eet. Onze fantastische voedselsector en innovatie in alle schakels van de keten; alles over voedsel heeft een plek tijdens De Week van Ons Eten.  Wil je meer weten over de achtegrond, het bestuur en het projectteam? Lees dan snel "over ons"!